Запечені дощовики
(покроковий рецепт з фото)
Запечені в духовці дощовики - це хороша і смачна закуска, яку зовсім нескладно готувати. Гриби запікаються цілком з майонезом і спеціями. Виглядає дуже красиво і апетитно!
До вашої уваги - класичний рецепт приготування запечених дощовиків. Як вид, блюдо готується дуже просто. Спочатку гриби маринуються в майонезі та спеціях, а потім запікаються в рукаві в духовці. На гарнір можна приготувати картопля або рис. Удачі в приготуванні!
- Дощовики - 1 кілограм
- Майонез - 4 Ст. Ложки
- Спеції - За смаком
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Зелень - За смаком
Гриби замочіть на 5 хвилин, а потім ретельно промийте під водою. Додайте майонез, сіль і спеції. Все ретельно перемішайте і залиште маринуватися на 1 годину в прохолодному місці.
Перекладаємо гриби в рукав для запікання і відправляємо в духовку на 30 хвилин, температура 200 градусів.
При подачі присипте дощовики подрібненою зеленню, смачного!