Рецепт Запечені дощовики фото

Запечені дощовики
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Гриби , Дощовики
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Запечені в духовці дощовики - це хороша і смачна закуска, яку зовсім нескладно готувати. Гриби запікаються цілком з майонезом і спеціями. Виглядає дуже красиво і апетитно!

Опис приготування:

До вашої уваги - класичний рецепт приготування запечених дощовиків. Як вид, блюдо готується дуже просто. Спочатку гриби маринуються в майонезі та спеціях, а потім запікаються в рукаві в духовці. На гарнір можна приготувати картопля або рис. Удачі в приготуванні!

  • Дощовики - 1 кілограм
  • Майонез - 4 Ст. Ложки
  • Спеції - За смаком
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Зелень - За смаком
запечені дощовики - фото крок 1
Гриби замочіть на 5 хвилин, а потім ретельно промийте під водою. Додайте майонез, сіль і спеції. Все ретельно перемішайте і залиште маринуватися на 1 годину в прохолодному місці.
запечені дощовики - фото крок 2
Перекладаємо гриби в рукав для запікання і відправляємо в духовку на 30 хвилин, температура 200 градусів.
запечені дощовики - фото крок 3
При подачі присипте дощовики подрібненою зеленню, смачного!

Схожі рецепти