Рецепт Запечена рулет зі скумбрії фото

Запечена рулет зі скумбрії
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Желатин, Скумбрія
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл

Хочу запропонувати вам варіант рибного рулету, який робиться дуже легко, з мінімуму інгредієнтів, який можна подавати як холодну закуску або гаряче.

Цей рулет можна зробити як з двох, так і з більшої кількості рибин. Якщо покладіть менше желатину, то рулет буде кришитися під ножем, але буде більше нагадувати бланшірованние рибні консерви. Спеції можна використовувати будь-які на ваш смак, але важливо, щоб вони не перебивали смак риби. Сіль регулюйте на свій смак, але не забувайте, що соєвий соус сам по собі дуже солоний, а лимон відбиває специфічний рибний запах. Смачного!

  • Скумбрія - 2 штуки
  • Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
  • Ukop - 1 пучок
  • Сік лимонний - 1 Чайна ложка
  • Спеції - 1/2 чайних ложки (для риби)
  • Желатин - 20 грам
запечена рулет зі скумбрії - фото крок 1
Складові.
запечена рулет зі скумбрії - фото крок 2
Вимийте рибу, обсушити і відріжте голову і хвіст. Зробіть розріз уздовж спинки, видаліть хребет разом з кістками і нутрощами.
запечена рулет зі скумбрії - фото крок 3
Змішайте соєвий соус з лимонним соком, промажьте обидві тушки. Обсипте сухим желатином і спеціями.
запечена рулет зі скумбрії - фото крок 4
Поріжте дрібно кріп, обсипте їм тушки.
запечена рулет зі скумбрії - фото крок 5
Складіть тушки внахлест валетом.
запечена рулет зі скумбрії - фото крок 6
Поверніть рулетом і щільно загорніть у фольгу.
запечена рулет зі скумбрії - фото крок 7
Запікайте в гарячій духовці при t = 200 до готовності, приблизно 45-50 хвилин. Остудіть і покладіть в холодильник на 6 годин. Потім видаліть фольгу, розріжте гострим ножем і подавайте.
запечена рулет зі скумбрії - фото крок 8
Смачного! !!

Схожі рецепти