Запечена рулет зі скумбрії
(покроковий рецепт з фото)
Хочу запропонувати вам варіант рибного рулету, який робиться дуже легко, з мінімуму інгредієнтів, який можна подавати як холодну закуску або гаряче.
Цей рулет можна зробити як з двох, так і з більшої кількості рибин. Якщо покладіть менше желатину, то рулет буде кришитися під ножем, але буде більше нагадувати бланшірованние рибні консерви. Спеції можна використовувати будь-які на ваш смак, але важливо, щоб вони не перебивали смак риби. Сіль регулюйте на свій смак, але не забувайте, що соєвий соус сам по собі дуже солоний, а лимон відбиває специфічний рибний запах. Смачного!
- Скумбрія - 2 штуки
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Ukop - 1 пучок
- Сік лимонний - 1 Чайна ложка
- Спеції - 1/2 чайних ложки (для риби)
- Желатин - 20 грам
Складові.
Вимийте рибу, обсушити і відріжте голову і хвіст. Зробіть розріз уздовж спинки, видаліть хребет разом з кістками і нутрощами.
Змішайте соєвий соус з лимонним соком, промажьте обидві тушки. Обсипте сухим желатином і спеціями.
Поріжте дрібно кріп, обсипте їм тушки.
Складіть тушки внахлест валетом.
Поверніть рулетом і щільно загорніть у фольгу.
Запікайте в гарячій духовці при t = 200 до готовності, приблизно 45-50 хвилин. Остудіть і покладіть в холодильник на 6 годин. Потім видаліть фольгу, розріжте гострим ножем і подавайте.
Смачного! !!