Рулет зі скумбрії з овочами
(покроковий рецепт з фото)
У скарбничку ваших улюблених кулінарних страв хочу запропонувати додати ще один дуже цікавий і зовсім нескладний рецепт. Така закуска відмінно доповнить як щоденний, так і святковий стіл. Рекомендую!
Хочу представити вашій увазі класний спосіб, як приготувати рулет з скумбрії з овочами. Ця страва добре тим, що начинку можна кожен раз робити з різних овочів, таким чином отримуючи нове оригінальне блюдо. Подається до столу рулетик холодним, так що закуска підійде не тільки для домашнього торжества, але і для пікніка на природі, наприклад. Не складно, недорого, досить ситно і смачно. Хіба не ідеальне поєднання?
- Скумбрія - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Яйце - 2 штуки
- Маринований огірочок - 1-2 штук
- Соєвий соус - За смаком
- Желатин - 20 грам
- Спеції - За смаком
1. Для початку поставте варитися моркву і яйця (останні - круто). А тим часом можна зайнятися рибкою. Вимийте її, обсушити, видаліть хвостик і голову. Акуратно розріжте по спинці уздовж, видаліть нутрощі і кісточки. У результаті вийдуть дві ось такі філешку.
2. Додайте соєвий соус і спеції за смаком. Відставте рибку в сторону на півгодинки, щоб та промаринувалося.
3. Викладіть філе рівно, накладаючи одну рибку на іншу трохи. Посипте желатином. Викладіть зверху терту моркву, яйце і нарізану тонкими смужками огірочок.
4. Акуратно і щільно загорніть все рулетом. Оберніть в харчову плівку.
5. Доведіть до кипіння воду у великій каструлі. Підсолити за смаком, опустіть туди рулет. Варіть на повільному вогні хвилин 45. Після дістаньте і остудіть. Щоб рулет краще тримав форму, можна встановити зверху прес.
6. Остиглий рулет акуратно звільніть від плівки і наріжте порційними шматочками. Смачного!