Запечена камбала в фользі
(покроковий рецепт з фото)
Смачна і ніжна риба, запечена в духовці, - приготувати таку дуже легко. Готується вона практично без жиру і тому набагато корисніше тієї, яка смажиться на сковороді.
М'ясо камбали - дуже смачне і ніжне і, щоб не втратити при готуванні корисні нашому організму речовини, найкраще рибу запікати. Якщо ви хочете отримати соковиту і ароматну рибку - скористайтеся цим простим рецептом приготування камбали, запеченої у фользі. Від вас не потрібно особливих навичок, впорається з цим навіть початківець кулінар:) Я сподіваюся, що рецепт камбали, запеченої у фользі з фото допоможе вам в процесі. Камбалу можна запекти у фользі і на вугіллі. Для цього кожну рибу загорніть у фольгу окремо. Якщо ви вперше готуєте камбалу і не пробували її до сих пір - ви повинні знати кілька правил. Рибу спочатку чистять, потім провести, а потім видаляють голову. І ще одне - деяким людям не подобається особливий запах, який з'являється у камбали при готуванні. Щоб його не було - з камбали необхідно здерти темну шкіру. Ну от і все, готуємо:)
- Борсатися - 1 кілограм(2 штуки)
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Стебла петрушки або кропу - 50 грам
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Перець чорний мелений - 2-3 Щепоток
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок