Камбала в фользі
(покроковий рецепт з фото)
Дивно смачна риба, яку можна урізноманітнити сиром, зеленню, овочами і соусом. Ось чому камбала в фользі в домашніх умовах в готовому вигляді вражає будь-які смакові рецептори.
Якщо ви хочете побалувати гостей, можете приготувати камбалу в фользі за класичним рецептом і в цілому вигляді. У фользі вона виходить чудовою, а для отримання рум'яної скоринки за 10 хвилин до готовності розгорніть фольгу і дайте рибі запектися у відкритому вигляді.
- Борсатися - 1 штука
- Крем - 4 Ст. Ложки
- Помідори - 2 штуки
- Сир - 150 грам
- Зелень - За смаком
- Сіль і приправи - За смаком
- Рослинна олія - За смаком
1. Продуктів для приготування риби потрібно мінімум. Вибираємо тушку середнього і трохи більше середнього розміру.
2. Чистимо рибу традиційним способом, видаляючи все зайве. Солимо і перчимо тушку за смаком.
3. Відправляємо в глибоку ємність, додаємо сметану і даємо трохи постояти (просочитися). Тим часом можна приготувати сир і нашаткувати зелень.
4. Викладаємо на фольгу (змащену маслом) бажану частину риби. Її можна використовувати і цілу, а можна приготувати частинами (щоб швидше запеклася).
5. Викладаємо зверху нарізану кільцями помідор і сир. Розподіляємо рівно по поверхні.
6. Загортаємо у фольгу і відправляємо в розігріту духовку на півгодини. Вогонь повинен бути не більше 170 градусів.
7. Будь-яка запечена риба любить лимон, тому перед подачею прикрасьте рибу цим фруктом і навіть можна скропити лимонним соком.