Рецепт Камбала в фользі фото

Камбала в фользі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Риба та морепродукти
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви, Страви у фользі

Дивно смачна риба, яку можна урізноманітнити сиром, зеленню, овочами і соусом. Ось чому камбала в фользі в домашніх умовах в готовому вигляді вражає будь-які смакові рецептори.

Якщо ви хочете побалувати гостей, можете приготувати камбалу в фользі за класичним рецептом і в цілому вигляді. У фользі вона виходить чудовою, а для отримання рум'яної скоринки за 10 хвилин до готовності розгорніть фольгу і дайте рибі запектися у відкритому вигляді.

  • Борсатися - 1 штука
  • Крем - 4 Ст. Ложки
  • Помідори - 2 штуки
  • Сир - 150 грам
  • Зелень - За смаком
  • Сіль і приправи - За смаком
  • Рослинна олія - За смаком
камбала в фользі - фото крок 1
1. Продуктів для приготування риби потрібно мінімум. Вибираємо тушку середнього і трохи більше середнього розміру.
камбала в фользі - фото крок 2
2. Чистимо рибу традиційним способом, видаляючи все зайве. Солимо і перчимо тушку за смаком.
камбала в фользі - фото крок 3
3. Відправляємо в глибоку ємність, додаємо сметану і даємо трохи постояти (просочитися). Тим часом можна приготувати сир і нашаткувати зелень.
камбала в фользі - фото крок 4
4. Викладаємо на фольгу (змащену маслом) бажану частину риби. Її можна використовувати і цілу, а можна приготувати частинами (щоб швидше запеклася).
камбала в фользі - фото крок 5
5. Викладаємо зверху нарізану кільцями помідор і сир. Розподіляємо рівно по поверхні.
камбала в фользі - фото крок 6
6. Загортаємо у фольгу і відправляємо в розігріту духовку на півгодини. Вогонь повинен бути не більше 170 градусів.
камбала в фользі - фото крок 7
7. Будь-яка запечена риба любить лимон, тому перед подачею прикрасьте рибу цим фруктом і навіть можна скропити лимонним соком.

Схожі рецепти