Рецепт Камбала запечена фото

Камбала запечена
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Цибуля
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Візьміть на замітку спосіб, як приготувати камбалу, запечену з цибулею в духовці. Смакота неймовірна! Риба запікається в спеціях під великою кількістю ріпчастої цибулі. Виходить супер!

Опис приготування:

Вашій здивуванню не буде меж, настільки смачною виходить камбала. Ніжні шматочки риби тануть у роті і дуже добре поєднуються з запеченим цибулею. Також можна подати до столу свіжі овочі і якийсь пікантний соус. Хай щастить!

  • Борсатися - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Перець - 1 щіпка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Спеції - За смаком
камбала запечена - фото крок 1
Камбалу промиваємо, Очищення і витрати. Плавці видаляємо. Натираємо рибу сумішшю спецій, солі і перцю. Збризгуємо соком лимона і рослинним маслом.
камбала запечена - фото крок 2
Застеляємо протвіень фольгою або папером для випічки. Викладаємо камбалу, а зверху присипаємо кільцями ріпчастої цибулі. Запікаємо в духовці 40 хвилин, температура - 180 градусів.
камбала запечена - фото крок 3
Смачного!

Схожі рецепти