Камбала запечена
(покроковий рецепт з фото)
Візьміть на замітку спосіб, як приготувати камбалу, запечену з цибулею в духовці. Смакота неймовірна! Риба запікається в спеціях під великою кількістю ріпчастої цибулі. Виходить супер!
Вашій здивуванню не буде меж, настільки смачною виходить камбала. Ніжні шматочки риби тануть у роті і дуже добре поєднуються з запеченим цибулею. Також можна подати до столу свіжі овочі і якийсь пікантний соус. Хай щастить!
- Борсатися - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Перець - 1 щіпка
- Сіль - 1 щіпка
- Спеції - За смаком
Камбалу промиваємо, Очищення і витрати. Плавці видаляємо. Натираємо рибу сумішшю спецій, солі і перцю. Збризгуємо соком лимона і рослинним маслом.
Застеляємо протвіень фольгою або папером для випічки. Викладаємо камбалу, а зверху присипаємо кільцями ріпчастої цибулі. Запікаємо в духовці 40 хвилин, температура - 180 градусів.
Смачного!