Рецепт Запечена камбала фото

Запечена камбала
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Фрукти , Лимон
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , Рецепти без шкоди
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Страви у фользі
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Чому на вечерю варто вибирати в якості головної страви рибу в духовці у фользі? На це є кілька вагомих причин, якими я хочу з вами поділитися в свій рецепт. Дивіться і пробуйте!

Опис приготування:

По перше, таке блюдо вважається дієтичним, а значить легко перетравиться перед сном. По-друге, воно корисне, адже більшість важливих інгредієнтів збережеться. По-третє, воно не займе багато часу в створенні. Тому записуйте, як приготувати запечену камбалу, і отримуйте максимальну користь.

  • Борсатися - 1 штука
  • Лимон - 0, 5 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
запечена камбала - фото крок 1
Рибу обробити. Видаліть у неї голову, хвіст і плавники.
запечена камбала - фото крок 2
Потім повністю очистіть камбалу від шкірки і кісток. Залиште тільки філе.
запечена камбала - фото крок 3
Файл інвестувати в фользі. Посоліть і поперчіть його на смак.
запечена камбала - фото крок 4
Також на філе викладіть скибочки лимона, потім загорніть його у фольгу.
запечена камбала - фото крок 5
Випікайте камбалу в розігрітій до 180 градусах духовці протягом 15 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти