Запечена камбала
(покроковий рецепт з фото)
Чому на вечерю варто вибирати в якості головної страви рибу в духовці у фользі? На це є кілька вагомих причин, якими я хочу з вами поділитися в свій рецепт. Дивіться і пробуйте!
По перше, таке блюдо вважається дієтичним, а значить легко перетравиться перед сном. По-друге, воно корисне, адже більшість важливих інгредієнтів збережеться. По-третє, воно не займе багато часу в створенні. Тому записуйте, як приготувати запечену камбалу, і отримуйте максимальну користь.
- Борсатися - 1 штука
- Лимон - 0, 5 штуки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Рибу обробити. Видаліть у неї голову, хвіст і плавники.
Потім повністю очистіть камбалу від шкірки і кісток. Залиште тільки філе.
Файл інвестувати в фользі. Посоліть і поперчіть його на смак.
Також на філе викладіть скибочки лимона, потім загорніть його у фольгу.
Випікайте камбалу в розігрітій до 180 градусах духовці протягом 15 хвилин. Смачного!