Рецепт Запечена камбала зі шпинатом і цибулею фото

Запечена камбала зі шпинатом і цибулею
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Риба та морепродукти
Вегетаріанське харчування
На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви

Рецепт приготування запеченої камбали з цибулею, шпинатом, орегано, білим вином, сиром пармезан і паприкою.

Розтопити 2 столові ложки вершкового масла в сковороді. Додати цибулю і обсмажити до прозорості. Додати нарізаний шпинат, орегано, 1/4 чайної ложки солі і 1/8 чайної ложки перцю. Викласти близько 1 1/2 столової ложки суміші шпинату на кожне філе камбали і загорнути в рулет.

Викласти рибу в форму для випічки, швом вниз. Додати вино. Накрити кришкою і запікати 25 хвилин при температурі 170 градусів. Злити рідину і відкласти в сторону 1/2 склянки. Тримати рибу в теплі. Розтопити залишилися 3 столові ложки вершкового масла в каструлі. Додати борошно, сіль, перець і гірчицю. Додати зарезервовану рідина і молоко. Варити до загустіння. Полити соусом камбалу. Посипати пармезаном, паприкою і подавати.


  • Масла - 5 Ст. Ложок
  • Лука - 1/4 склянки
  • Шпинату - 600 грам
  • Листя орегано - 1 Чайна ложка
  • Солі - 1/2 чайних ложки
  • Перцю - 1/4 чайних ложки
  • Філе камбали - 900 грам
  • Білого вина - 1/2 склянки
  • Борошна - 3 Ст. Ложки
  • Сухої гірчиці - 1/2 чайних ложки
  • Молока - 1 Склянка
Розтопити 2 столові ложки вершкового масла в сковороді. Додати цибулю і обсмажити до прозорості. Додати нарізаний шпинат, орегано, 1/4 чайної ложки солі і 1/8 чайної ложки перцю. Викласти близько 1 1/2 столової ложки суміші шпинату на кожне філе камбали і загорнути в рулет.

Викласти рибу в форму для випічки, швом вниз. Додати вино. Накрити кришкою і запікати 25 хвилин при температурі 170 градусів. Злити рідину і відкласти в сторону 1/2 склянки. Тримати рибу в теплі. Розтопити залишилися 3 столові ложки вершкового масла в каструлі. Додати борошно, сіль, перець і гірчицю. Додати зарезервовану рідина і молоко. Варити до загустіння. Полити соусом камбалу. Посипати пармезаном, паприкою і подавати.

Схожі рецепти