Запечена камбала зі шпинатом і цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування запеченої камбали з цибулею, шпинатом, орегано, білим вином, сиром пармезан і паприкою.
Розтопити 2 столові ложки вершкового масла в сковороді. Додати цибулю і обсмажити до прозорості. Додати нарізаний шпинат, орегано, 1/4 чайної ложки солі і 1/8 чайної ложки перцю. Викласти близько 1 1/2 столової ложки суміші шпинату на кожне філе камбали і загорнути в рулет.
Викласти рибу в форму для випічки, швом вниз. Додати вино. Накрити кришкою і запікати 25 хвилин при температурі 170 градусів. Злити рідину і відкласти в сторону 1/2 склянки. Тримати рибу в теплі. Розтопити залишилися 3 столові ложки вершкового масла в каструлі. Додати борошно, сіль, перець і гірчицю. Додати зарезервовану рідина і молоко. Варити до загустіння. Полити соусом камбалу. Посипати пармезаном, паприкою і подавати.
- Масла - 5 Ст. Ложок
- Лука - 1/4 склянки
- Шпинату - 600 грам
- Листя орегано - 1 Чайна ложка
- Солі - 1/2 чайних ложки
- Перцю - 1/4 чайних ложки
- Філе камбали - 900 грам
- Білого вина - 1/2 склянки
- Борошна - 3 Ст. Ложки
- Сухої гірчиці - 1/2 чайних ложки
- Молока - 1 Склянка
Викласти рибу в форму для випічки, швом вниз. Додати вино. Накрити кришкою і запікати 25 хвилин при температурі 170 градусів. Злити рідину і відкласти в сторону 1/2 склянки. Тримати рибу в теплі. Розтопити залишилися 3 столові ложки вершкового масла в каструлі. Додати борошно, сіль, перець і гірчицю. Додати зарезервовану рідина і молоко. Варити до загустіння. Полити соусом камбалу. Посипати пармезаном, паприкою і подавати.