Рецепт Запечена фарш фото

Запечена фарш
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Фарш
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , Обід за 30 хвилин
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Запечена фарш - тривіальним блюдо домашньої кухні, приготувати яке в змозі навіть самий ледачий холостяк. Розповідаю, як приготувати запечений фарш без великих зусиль і тимчасових витрат.

Опис приготування:

До вашої уваги, пані та панове (але швидше за господа, бо у дам це блюдо навряд чи викличе сильний апетит, а ось для панів - саме те), простий рецепт запеченого фаршу в духовці. Примітивне, але дуже смачне і ситне блюдо для справжніх м'ясоїдів.

Отже, досить прелюдій, розповідаю, як приготувати запечений фарш:

1. Змішуємо фарш (можна домашній), змочену молоком булку, два яйця, сметану, олія, сіль, потовчений перець горошком. Масу ретельно перемішуємо і викладаємо в змащену маслом форму для запікання в вигляді витягнутого хліба, посипаємо панірувальними сухарями.

2. Наливаємо в форму для запікання трохи (півсклянки) кип'яченої води.

3. Ставимо форму з фаршем в духовку, розігріту до 190 градусів. Запікаємо і, у міру випаровування води, додаємо в форму ще. Якщо не додавати воду - фарш вийде сухим, а ось якщо постійно підливати воду (можна ще зверху поливати фарш виділяється рідиною) - буде дуже смачно, соковитий.

4. Запікаємо близько 30 хвилин при температурі 190 градусів, не забуваючи підливати воду.

От і все! Готовий запечений фарш подавати в гарячому вигляді з гарніром (наприклад, з відвареною картоплею). Смачного!


  • Фарш - 1 кілограм
  • Печиво - 1 штука
  • Яйця - 2 штуки
  • Крем - 2 Ст. Ложки
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 0, 5 Ст. Ложки
  • Перець горошком - 5 штук
  • Борошно - 0, 5 Ст. Ложки
До вашої уваги, пані та панове (але швидше за господа, бо у дам це блюдо навряд чи викличе сильний апетит, а ось для панів - саме те), простий рецепт запеченого фаршу в духовці. Примітивне, але дуже смачне і ситне блюдо для справжніх м'ясоїдів.

Отже, досить прелюдій, розповідаю, як приготувати запечений фарш:

1. Змішуємо фарш (можна домашній), змочену молоком булку, два яйця, сметану, олія, сіль, потовчений перець горошком. Масу ретельно перемішуємо і викладаємо в змащену маслом форму для запікання в вигляді витягнутого хліба, посипаємо панірувальними сухарями.

2. Наливаємо в форму для запікання трохи (півсклянки) кип'яченої води.

3. Ставимо форму з фаршем в духовку, розігріту до 190 градусів. Запікаємо і, у міру випаровування води, додаємо в форму ще. Якщо не додавати воду - фарш вийде сухим, а ось якщо постійно підливати воду (можна ще зверху поливати фарш виділяється рідиною) - буде дуже смачно, соковитий.

4. Запікаємо близько 30 хвилин при температурі 190 градусів, не забуваючи підливати воду.

От і все! Готовий запечений фарш подавати в гарячому вигляді з гарніром (наприклад, з відвареною картоплею). Смачного!

Схожі рецепти