Запечена батон з сиром і часником
(покроковий рецепт з фото)
Дуже цікаве застосування традиційного батону. Він запікається в духовці разом з сиром, часником і зеленню. Виходить щось схоже на ароматні булочки (вроде пампушек к борщу). Швидко і смачно!
Хочу поділитися, як приготувати запечений батон з сиром і часником. Якщо вам подобається випічка з хрусткою скоринкою, розкрийте фольгу за 10 хвилин до готовності, щоб батон як слід підрум'яниться з усіх боків. Готовий батон можна їсти вприкуску з супами або подавати як гарячі бутерброди. Хай щастить!
- Кнопка - 1 штука
- Вершкове масло - 100 грам
- Сир твердий - 100 грам
- Часник - 2 зубчики
- Зелень - За смаком
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Батон нарізаємо смужками, не прорізаючи до кінця, залишаючи свого роду "кишеньки" .
Холодне вершкове масло трьом на тертці. Також трьом твердий сир. Зелень подрібнюємо, а часник пропускаємо через прес.
Перемішуємо до однорідної маси масло, сир, зелень і часник.
Щільно наповнюємо надрізи в батоні начинкою.
Загорніть батон у фольгу, випікайте в духовці 20 хвилин, при температурі 200 градусів. Смачного!