Рецепт Запечена батон з сиром і часником фото

Запечена батон з сиром і часником
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Овочі , Молочні продукти , Сир , Часник
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Випічка
Кількість порцій: 7-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Дуже цікаве застосування традиційного батону. Він запікається в духовці разом з сиром, часником і зеленню. Виходить щось схоже на ароматні булочки (вроде пампушек к борщу). Швидко і смачно!

Опис приготування:

Хочу поділитися, як приготувати запечений батон з сиром і часником. Якщо вам подобається випічка з хрусткою скоринкою, розкрийте фольгу за 10 хвилин до готовності, щоб батон як слід підрум'яниться з усіх боків. Готовий батон можна їсти вприкуску з супами або подавати як гарячі бутерброди. Хай щастить!

  • Кнопка - 1 штука
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Сир твердий - 100 грам
  • Часник - 2 зубчики
  • Зелень - За смаком
запечена батон з сиром і часником - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти.
запечена батон з сиром і часником - фото крок 2
Батон нарізаємо смужками, не прорізаючи до кінця, залишаючи свого роду"кишеньки" .
запечена батон з сиром і часником - фото крок 3
Холодне вершкове масло трьом на тертці. Також трьом твердий сир. Зелень подрібнюємо, а часник пропускаємо через прес.
запечена батон з сиром і часником - фото крок 4
Перемішуємо до однорідної маси масло, сир, зелень і часник.
запечена батон з сиром і часником - фото крок 5
Щільно наповнюємо надрізи в батоні начинкою.
запечена батон з сиром і часником - фото крок 6
Загорніть батон у фольгу, випікайте в духовці 20 хвилин, при температурі 200 градусів. Смачного!

Схожі рецепти