Рецепт Батон з часником і зеленню фото

Батон з часником і зеленню
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Зелень
Вегетаріанське харчування, Пісні страви, Веганські страви
На полуденок, На швидку руку
Випічка

Такий батон з часником і зеленню в домашніх умовах готувати просто і приємно, адже ми з звичайного багета зробимо справжнє закусочний делікатес! Відмінна заміна звичайному хлібу, спробуйте!

Звичайно ж, це дуже простий рецепт батона з часником і зеленню, я вам пропоную, так скажемо, класичний варіант. А ви вже, виходячи зі своїх переваг, можете цей батон "удосконалити", як завгодно. Наприклад, я іноді додаю шматочки болгарського перцю і маслини, а якщо хочеться чогось більш "шкідливого", в місця розрізів вкладаю скибочки бекону. Спробуйте і ви!

  • Кнопка - 1 штука (рекомендую купити багет)
  • Часник - 1 штука
  • Петрушка - 1 штука(1 пучок)
  • Вершкове масло - 180 грам
  • Італійські трави - За смаком (або будь-які спеції на ваш смак)
батон з часником і зеленню - фото крок 1
1. Масло розтопити на водяній бані, змішаємо з подрібненою зеленню і пропущеним через прес часником. Можна трохи посолити.
батон з часником і зеленню - фото крок 2
2. На батоні робимо порційні надрізи, натираємо його з усіх боків італійськими спеціями. Далі - розрізи заповнюємо масляною сумішшю, загортаємо батон в фольгу і відправимо запікатися.
батон з часником і зеленню - фото крок 3
3. Через 15-20 хвилин наш оновлений ароматний хліб готовий!

Схожі рецепти