Батон з часником і зеленню
(покроковий рецепт з фото)
Такий батон з часником і зеленню в домашніх умовах готувати просто і приємно, адже ми з звичайного багета зробимо справжнє закусочний делікатес! Відмінна заміна звичайному хлібу, спробуйте!
Звичайно ж, це дуже простий рецепт батона з часником і зеленню, я вам пропоную, так скажемо, класичний варіант. А ви вже, виходячи зі своїх переваг, можете цей батон "удосконалити", як завгодно. Наприклад, я іноді додаю шматочки болгарського перцю і маслини, а якщо хочеться чогось більш "шкідливого", в місця розрізів вкладаю скибочки бекону. Спробуйте і ви!
- Кнопка - 1 штука (рекомендую купити багет)
- Часник - 1 штука
- Петрушка - 1 штука(1 пучок)
- Вершкове масло - 180 грам
- Італійські трави - За смаком (або будь-які спеції на ваш смак)
1. Масло розтопити на водяній бані, змішаємо з подрібненою зеленню і пропущеним через прес часником. Можна трохи посолити.
2. На батоні робимо порційні надрізи, натираємо його з усіх боків італійськими спеціями. Далі - розрізи заповнюємо масляною сумішшю, загортаємо батон в фольгу і відправимо запікатися.
3. Через 15-20 хвилин наш оновлений ароматний хліб готовий!