Рецепт Батон з сиром і зеленню фото

Батон з сиром і зеленню
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Веганські страви
На полуденок
Випічка
Кількість порцій: 6
Час приготування: 10 хв.

Іноді буває, що батон трохи полежав і є його в такому вигляді не хочеться. Він злегка черствий, вчорашній. Пропоную приготувати його.

Опис приготування:

Відмінна закуска до холодної м'ясної нарізки, супом або бульйон. Батон наріжте скибочками, не розрізаючи біля основи. Начините зеленню, сиром і маслом і запечіть в духовці хвилин 10.

  • Батон білого хліба - 1 штука
  • Петрушка або кріп - 1 пучок
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Сіль, перець - За смаком
  • Твердий сир - 100 грам
батон з сиром і зеленню - фото крок 1
У батона зрізати попки. Сам батон нарізати на шматочки, НЕ дорізаючи до краю нижньої кірки. Шматочки батона не повинні розпадатися. Батон повинен бути скріплений по одній стороні.
батон з сиром і зеленню - фото крок 2
Натріть на тертці твердий сир. Можна використовувати декілька сортів. На тертці натріть вершкове масло.
батон з сиром і зеленню - фото крок 3
Додайте подрібнену зелень. Poperčite і сіль. Перемішайте.
батон з сиром і зеленню - фото крок 4
У проміжки між шматочками батона вкладіть отриману масу. Перенесіть батон на пергамент. Розігрійте духовку до 180 градусів.
батон з сиром і зеленню - фото крок 5
Подайте батон до столу. Мій запікається 10 хвилин. Зверху батон злегка рум'яний, всередині м'який і ароматний. При бажанні в начинку можна додати часник.

Схожі рецепти