Батон з сиром і часником
(покроковий рецепт з фото)
Гості вже на порозі, а у вас на кухні майже нічого немає, крім крім вчорашнього батона, шматочки сиру і пучка зелені? Не хвилюйтеся - з цих нехитрих продуктів ви можете приготувати дуже смачне блюдо!
Економно, швидко, смачно - так в трьох словах можна охарактеризувати це блюдо. При цьому виглядає дуже красиво, аромат - абсолютно запаморочливий і під червоне сухе закуска як не можна більш підходить. Чого ще бажати?
Ще один плюс - дізнавшись, як приготувати батон з сиром і часником, ви більше не будете ламати голову, що робити з черствим хлібом. Рецепт приготування батона з сиром і часником незамінний і для літнього пікніка - діставшись до місця, ви можете покласти вже готовий батон прямо в фользі на решітку барбекю і через 5 хвилин він буде як тільки що витягнуте з духовки!
Загалом, достоїнств у цього нескладного страви безліч!
- Кнопка - 1 штука
- Сир твердий - 200 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Часник - 3-5 зубчиків
- Пучок зелені - 1 штука (петрушка, кріп)
- Спеції - За смаком (орегано, чебрець, базилік і т.Д. - як в свіжому, так і в сушеному вигляді)
Фаршируємо надрізи сирної сумішшю.
Потім фольгу відкриваємо і готуємо ще 5 хвилин - доти, поки батон не покриється хрусткою золотисто-коричневою скоринкою, а гості не почнуть гризти стільницю від нетерпіння; ).
Приємного апетиту і нових кулінарних звершень! :)