Запечена батон
(покроковий рецепт з фото)
Я готова поділитися з Вами неймовірним рецептом - запечений батон. Дуже апетитно, дуже смачно, дуже красиво. Якщо хочете когось побалувати, то запечений батон - це те, що треба!
Як приготувати запечений батон так, щоб його з'їдали зі швидкістю звуку? Звичайно ж, апетитно. Цей рецепт допоможе вам впоратися з цим завданням. Запевняю, ще жодного разу не було такого, щоб хтось не став їсти або не доїв цей прекрасний запечений батон до кінця. Готується запечений батон всього 20 хвилин, зате задоволення принесе - на весь день! Особливо якщо принести такі бутерброди в ліжко. Ну, досить пустих слів - читайте простий рецепт запеченого батона
- Французький багет - 1-2 штук
- Вершкове масло - 100 грам (кімнатної температури)
- Майонез - 100 грам
- Тертий сир - 150 грам
- Зелена цибуля - - За смаком
- Оливки і маслини - 200 грам (без кісточок)
Оливки і маслини нарізаємо тоненькими кільцями.
Змішуємо масло, сир і майонез. Гарненько перемішуємо.
Перемішуємо до однорідної маси і додаємо нарізану зелену цибулю.
Повинна вийти ось така красива паста.
Батон розрізаємо на порційні шматки. Виходять довгенькі човники. І намазуємо на них пасту.
Складаємо на деко і відправляємо в попередньо розігріту до 180 градусів духовку на 15 хвилин.
Я, звичайно, ! Приємного апетиту