Заморожені банани в шоколаді
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування абсолютно незвичайного десерту, який підкорить ваше серце з першого ж шматочка.
Отже, ви думаєте, яким би десертом здивувати гостей, і при цьому не сильно розтрусити свій гаманець, та й час заощадити? Ось рішення вашої проблеми - банани в шоколаді домашнього приготування. Десерт простий, але настільки смачний, що все попросять у вас добавки!
- Підсолодженою шоколадної крихти - 2 склянки
- Масла ріпаку - 2 Ст. Ложки
- Крихти - 3 Ст. Ложки (печива і горіхів)
- Банан - 3 штуки
1. Шоколадну крихту (або чорний тертий шоколад) і масло ріпаку (або будь-яке інше рослинне масло) в невеликій каструльці розплавити. Відставити на 15 хвилин остигати.
2. Банани почистити і порізати дольками по 3 см. Краї краще не використовувати.
3. Будь-яке печінку і горіхи подрібнити і скласти на плоске блюдо.
4. На деко викласти алюмінієву фольгу і розкласти на ній скибочки бананів.
5. По черзі занурювати кожну скибочку в шоколад, і тут же викладати на блюдо з крихтою печива і горіхів і обвалювати в ній.
6. Готові банани виставити на 3 години в холодильник. Подавати холодними, склавши апетитною гіркою.