Рецепт Заморожені фаршировані перці фото

Заморожені фаршировані перці
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
М'ясо , Овочі , Фарш , Крупи , Болгарський перець , Мал
Пісні страви
На обід , На вечерю
Заготовки , Фаршировані
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Щоб мінімізувати приготування складного блюда, заздалегідь підготуйте фаршировані перці і заморозьте їх у морозильній камері, наприклад, в пакетах. За потреби - витягніть і тушкуйте.

Опис приготування:

Гасити таку заготовку найкраще в томатно-сметанному заливанні, куди необхідно додати дрібно нарізаний очищений ріпчасту цибулю для аромату. Блюдо вийде соковитим, апетитним і дуже смачним при мінімумі витраченого часу!

  • Мал - 100 грам
  • Фарш м'ясний - 200 грам
  • Перець болгарський - 5-6 штук
  • Морква - 1 штука
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Перець чорний мелений - 3 щіпки
заморожені фаршировані перці - фото крок 1
Підготуйте зазначені інгредієнти.
заморожені фаршировані перці - фото крок 2
М'ясний фарш викладіть в глибоку ємність. Найкраще використовувати змішаний свинячо-яловичий фарш або фарш з баранини. Промийте рис будь-якого сорту, додайте його в ту ж ємність. Очистіть моркву від шкірки, натріть на тертці з дрібними отворами і додайте до решти інгредієнтів.
заморожені фаршировані перці - фото крок 3
Посоліть і поперчіть весь вміст, ретельно перемішайте. Лук при заморожуванні не додають, інакше він придбає гіркий присмак і зіпсує свого смаку все блюдо.
заморожені фаршировані перці - фото крок 4
Промийте перці в воді, очистіть їх від насіння, ще раз промийте.
заморожені фаршировані перці - фото крок 5
Начините перці приготованим фаршем, залишаючи зверху трохи місця для"пробки" - картопляних скибочок, які будуть закривати отвір в овочах, щоб начинка не випала при варінні.
заморожені фаршировані перці - фото крок 6
Заготовки викладіть в пакет або контейнер з кришкою, помістіть в морозильну камеру мінімум на 3 годину, максимум, на півроку.
заморожені фаршировані перці - фото крок 7
Заморожені фаршировані перці годі й розморожувати перед приготуванням. Головне - не забудьте запечатати вихід фаршу картопляним скибочкою.

Схожі рецепти