Тушковані заморожені овочі
(покроковий рецепт з фото)
Відмінною альтернативою свіжим овочам сьогодні стають овочі, заморожені шоковим методом. У цьому випадку максимально зберігаються корисні мікроелементи і вітаміни зі свіжих овочів.
Хочу поділитися рецептом, як приготувати тушковані заморожені овочі. Не бійтеся купувати овочі, заморожені промисловим чином. Вони зібрані в свій сезон і при заморожуванні практично не втрачають смакові якості. До того ж в такому вигляді стають доступними навіть екзотичні види овочів: міні-кукурудза, шпинат і ін. І готуються вони в два рази швидше звичайних.
- Заморожена овочева суміш - 400 грам (за 100 г моркви, кольоровий і брюссельської капусти і по 50 г цибулі-порею і замороженого горошку.)
- Капуста брокколі заморожена - 400 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Олія соняшникова - 4 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
1
У товстостінну каструлю налийте олію і підігрійте на середньому вогні.
2
Цибуля подрібніть і обсмажте в олії до золотистого кольору.
3
Додайте заморожені овочі і влийте 50 мл води.
4
Поперчіть, сіль за смаком і тушкувати 20 хвилин.
5
Таке рагу відмінно може доповнити соус з томатної пасти і сметани, а також звичайний тертий сир. Смачного!