Рецепт Тушковані заморожені овочі фото

Тушковані заморожені овочі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Морква, Цибуля, Брокколі
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти
На обід, На вечерю, На швидку руку
Гарячі страви, Гарніри, Рагу

Відмінною альтернативою свіжим овочам сьогодні стають овочі, заморожені шоковим методом. У цьому випадку максимально зберігаються корисні мікроелементи і вітаміни зі свіжих овочів.

Хочу поділитися рецептом, як приготувати тушковані заморожені овочі. Не бійтеся купувати овочі, заморожені промисловим чином. Вони зібрані в свій сезон і при заморожуванні практично не втрачають смакові якості. До того ж в такому вигляді стають доступними навіть екзотичні види овочів: міні-кукурудза, шпинат і ін. І готуються вони в два рази швидше звичайних.

  • Заморожена овочева суміш - 400 грам (за 100 г моркви, кольоровий і брюссельської капусти і по 50 г цибулі-порею і замороженого горошку.)
  • Капуста брокколі заморожена - 400 грам
  • Цибуля - 2 штуки
  • Олія соняшникова - 4 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - За смаком
1
У товстостінну каструлю налийте олію і підігрійте на середньому вогні.
2
Цибуля подрібніть і обсмажте в олії до золотистого кольору.
3
Додайте заморожені овочі і влийте 50 мл води.
4
Поперчіть, сіль за смаком і тушкувати 20 хвилин.
5
Таке рагу відмінно може доповнити соус з томатної пасти і сметани, а також звичайний тертий сир. Смачного!

Схожі рецепти