Мариновані маслюки заморожені
(покроковий рецепт з фото)
Якщо у вас є заморожені маслюки, їх можна відмінно замаринувати. Виходить не гірше, ніж якби ви маринували свіжі грибочки. До того ж, ви економите свій час, гриби не потрібно чистити і мити.
Вашій увазі цікавий рецепт приготування маринованих маслюків заморожених. Ми будемо маринувати заморожені маслюки, це можуть бути магазинні гриби або зібрані раніше і заморожені. У будь-якому випадку виходить дуже смачно. При подачі гриби полийте оливковою олією або сметаною. Також, не зайвим буде, покришити зверху свіжої зелені. Хай щастить!
- Масло - 1 кілограм
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Гвоздика - 4 штуки
- Перець горошком - 6 штук
- Оцет - 1 Ст. Ложка
- Часник - 6 зубчиків
У киплячу несолону воду кидаємо грибочки і варимо 15 хвилин. Потім знімаємо з плити і відкидаємо маслюки на друшляк.
Приготуємо маринад і доведемо його до кипіння, поле чого додамо маслюки і прокип'ятити 5 хвилин. В кінці додаємо оцет і часник і знімаємо каструлю з плити. Даємо охолонути і ставимо в холодильник на 2 годину.
Перед подачею дістаньте грибочки з маринаду, викладіть в тарілку і полийте сметаною або оливковою олією, ще можна прикрасити зеленню. Смачного!