Рецепт Мариновані маслюки заморожені фото

Мариновані маслюки заморожені
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Гриби , Масло , Заморожені гриби
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Роздільне харчування
На обід , На вечерю
Заготовки , Маринування
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Якщо у вас є заморожені маслюки, їх можна відмінно замаринувати. Виходить не гірше, ніж якби ви маринували свіжі грибочки. До того ж, ви економите свій час, гриби не потрібно чистити і мити.

Опис приготування:

Вашій увазі цікавий рецепт приготування маринованих маслюків заморожених. Ми будемо маринувати заморожені маслюки, це можуть бути магазинні гриби або зібрані раніше і заморожені. У будь-якому випадку виходить дуже смачно. При подачі гриби полийте оливковою олією або сметаною. Також, не зайвим буде, покришити зверху свіжої зелені. Хай щастить!

  • Масло - 1 кілограм
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
  • Гвоздика - 4 штуки
  • Перець горошком - 6 штук
  • Оцет - 1 Ст. Ложка
  • Часник - 6 зубчиків
мариновані маслюки заморожені - фото крок 1
У киплячу несолону воду кидаємо грибочки і варимо 15 хвилин. Потім знімаємо з плити і відкидаємо маслюки на друшляк.
мариновані маслюки заморожені - фото крок 2
Приготуємо маринад і доведемо його до кипіння, поле чого додамо маслюки і прокип'ятити 5 хвилин. В кінці додаємо оцет і часник і знімаємо каструлю з плити. Даємо охолонути і ставимо в холодильник на 2 годину.
мариновані маслюки заморожені - фото крок 3
Перед подачею дістаньте грибочки з маринаду, викладіть в тарілку і полийте сметаною або оливковою олією, ще можна прикрасити зеленню. Смачного!

Схожі рецепти