Закусочний пиріг
(покроковий рецепт з фото)
Ситні пироги в моїй родині люблять не менше солодких. А мені ще більше вони подобаються, коли не треба довго возитися на кухні. Якщо ваші гості хочуть під'їхати протягом години, то даний рецепт вас врятує.
Дізнайтеся про те, як приготувати закусочний пиріг з цибулею і яйцем. Тісто в ньому зовсім просте - з кефіру і борошна. Тільки дочекайтеся, щоб виріб охололо, тоді воно підійде в якості закуски під пиво. Начинка виглядає ідеально для цього варіанта. Легкі дії і смачна випічка буде готова.
- Борошно пшеничне - 200 грам
- Кефір - 500 грам
- Яйце - 6 штук(2 шт - в тісто, 4 шт - в начинку)
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Твердий сир - 100 грам
- Зелень - 1 пучок

Спочатку приготуйте тісто. До кефіру просійте борошно.

Потім додайте сіль, розпушувач, яйця і перець.

Вийде густе тісто.

Займіться начинкою. Відваріть яйця круто, почистіть і наріжте кубиками.

Дрібно нарубати промиту зелень.

А сир натріть на великій тертці.

Всі нарізані інгредієнти перемішайте.

У форму для випічки влийте половину тіста. Потім викладіть начинку і залийте тестом.

Запікайте пиріг при 170 градусах протягом 20 хвилин в духовці. Подавайте випічку холодної. Смачного!