Закусочні тістечка з оселедця
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися з вами черговим рецептом святкової страви, як приготувати закусочні тістечка з оселедця. Це холодна смачна закуска з оселедця і незвичайним кремом в оригінальній, красивою подачі.
Якщо вам квасоля не до душі, тоді можна зробити оселедцевих-жовтковий крем з вершковим маслом. Червона ікра недешева, тому, якщо готуєте не для торжества, можна замінити її білкової штучної ікрою.
Тістечка виходять дуже красивими, вони займуть гідне місце на фуршетном або святковому столі.
- Філе оселедця - 150-200 грам
- Квасоля - 100 грам
- Яйце - 1 штука
- Оливкова олія - 2-3 Ст. Ложок
- Ікра червона - 2-3 чайних ложок
- Житній хліб - 10 штук
- Сіль, перець - За смаком
- Зелень - 1 пучок (для прикраси)
1. Замочіть квасолю на пару годин, а потім відваріть до готовності.
2. За допомогою блендера подрібніть квасоля до стану пюре. Додайте оливкову олію.
3. Потім в чашу блендера додайте оселедець і варене яйце. Збивайте, поки у вас не вийде повітряний щільний крем.
4. Оселедцевий фарш посоліть, поперчіть. Додайте ікру і перемішайте.
5. У Бородінському хлібі ображати скоринки, щоб залишився тільки м'якуш.
6. Кожен хлібець промажьте оселедцевим кремом, складіть їх стопкою. Розріжте її на порційні шматки.
7. Прикрасьте тістечка кремом за допомогою кондитерського мішка, а зверху викладіть ікру.