Закусочні сирні трюфелі
(покроковий рецепт з фото)
Намічається фуршетний стіл? Закусочні сирні трюфелі відмінно підійдуть для такого виду застілля. Готуються вони швидко, а ніжний смак закуски гості неодмінно оцінять по достоїнству. Давайте приготовим!
Пропоновані сорти сирів ви можете замінити на бажані вами сири. Маса для трюфелів повинна вийде м'якою, солоноватой, з тонким часниковим смаком. Враховуйте нюанси і блюдо вас неодмінно порадує.
- Сир сирний - 100 грам
- Сир твердих сортів - 120 грам
- Часник - 1-2 зубчиків (свіжий)
- Горіх грецький - 70-100 грам
- Вершкове масло - 70 грам
Підготуйте необхідні інгредієнти.
У чаші за допомогою міксера збийте розм'якшене вершкове масло, сирний сир і часник, пропущений через прес.
На дрібній тертці натріть твердий сир.
Додайте сир до збитою масляною масою. Перемішайте ложкою.
1/3 частина горіхів від загальної кількості пробийте в кавомолці, помельче. Додайте в олійно-сирну масу. Решта горіхи подрібніть в крупку.
З олійно-сирної маси скачайте кульки, трохи менше волоського горіха і обваляйте в подрібнених горіхах.
Готові трюфелі перекладіть в паперові формочки або вставте шпажки. Приберіть в холодильник на 1 час. Після можна подавати закуску до столу.
Смачного!