Рецепт Закуска з сала з часником фото

Закуска з сала з часником
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Сало
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 15 хв.

Привіт всім любителям смачних і простих закусок! Сьогодні я розповім як приготувати сало з часником. Готується закуска ну дуже просто! Приступаємо у приготування!


Опис приготування:

Швидка і дуже проста закуска, яка полюбиться кожному! Подавати її потрібно охолодженої з шматочками чорного хліба або грінками. Дуже добре підходить в якості закуски до спиртних напоїв. Рекомендую спробувати і гарантую, ви не пошкодуєте. Цей рецепт безсумнівно потрапить в список ваших фаворитів! Поділіться враженнями в коментарях

  • Сало солёное - 300 грам
  • Цибуля - 100 грам
  • Сіль - 2 щіпки
  • Часник - 2 зубчики
1
Листя черемші гарненько промиваємо під водою й обсушуємо. Сало без шкурки нарізаємо кубиком і відправляємо в чашу блендера.
2
Туди ж додаємо сіль, очищені зубчики часнику і перекручуємо. Поступово додаємо листя черемші, подрібнюючи все до однорідності.
3
Закуска з сала з часником готова! Смачного!

Схожі рецепти