Закуска з кабачків з сиром і часником
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.
Пропоную приготувати зі свіжих кабачків дуже смачна страва. Таку закуску сміливо можна подати на літній святковий стіл. Смачне, легке і ароматне блюдо!
Опис приготування:
Такі запечені кабачки смачні самі по собі. Також їх можна подати на гарнір до м'яса, птиці та риби або приготувати бутерброд, наприклад. Майонез можна сміливо сметаною або приготувати соус з майонезу і сметани.
- Кабачок - 1 штук
- Сир твердий - 100 грам
- Часник - 4-5 зубчиків
- Майонез - 3-4 Ст. Ложок
Кабачки наріжте кружальцями. Обсмажте на сковороді з двох сторін.
Викладіть їх на деко.
Окремо змішайте тертий сир, подрібнений часник і майонез.
Змастіть кабачки сирною масою. Поставте деко в духовку, розігріту до 200 градусів на 15-20 хвилин.
Трохи остудіть і угощайтесь.
Смачного!
Смачного!