Закуска з кабачків з сиром і часником
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную приготувати зі свіжих кабачків дуже смачна страва. Таку закуску сміливо можна подати на літній святковий стіл. Смачне, легке і ароматне блюдо!
Такі запечені кабачки смачні самі по собі. Також їх можна подати на гарнір до м'яса, птиці та риби або приготувати бутерброд, наприклад. Майонез можна сміливо сметаною або приготувати соус з майонезу і сметани.
- Кабачок - 1 штук
- Сир твердий - 100 грам
- Часник - 4-5 зубчиків
- Майонез - 3-4 Ст. Ложок
Кабачки наріжте кружальцями. Обсмажте на сковороді з двох сторін.
Викладіть їх на деко.
Окремо змішайте тертий сир, подрібнений часник і майонез.
Змастіть кабачки сирною масою. Поставте деко в духовку, розігріту до 200 градусів на 15-20 хвилин.
Трохи остудіть і угощайтесь.
Смачного!
Смачного!