Млинці з кабачків з сиром і часником
(покроковий рецепт з фото)
Любителям млинців обов'язково сподобається дуже літній і смачна страва - млинці з кабачків з сиром і часником. Млинці виходять дуже тонкими, ніжними, з яскравим кабачковим смаком.
Такі млинці можна подавати як самостійне блюдо, а можна загорнути в них будь-яку начинку. Дуже добре в якості начинки підійде натертий на дрібній тертці плавлений сирок з майонезом. Також можна до цієї суміші додати подрібнені відварені курячі яйця, крабові палички та ін. Але кабачкові млинчики вже самі по собі дуже смачні і ситні. Дуже часто я готую такі млинці до вечері, коли особливо їсти не хочеться, а досить просто перекусити. Такі млинці смажити ще простіше, ніж звичайні млинці. Завдяки наявності в складі не тільки яєць, але і сиру, млинці чудово тримають форму і зовсім не розпадаються.
Отже, дивіться, як приготувати млинці з кабачків з сиром і часником.
- Кабачок - 1 штука (маленький)
- Молоко - 200 мілілітрів
- Борошно - 3-4 Ст. Ложок
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Сир твердий - 70 грам
- Яйця - 3 штуки
- Часник - 1 зубчик (великий)
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки