Рецепт Млинці з кабачків з сиром і часником фото

Млинці з кабачків з сиром і часником
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Овочі , Молочні продукти , Сир , Молоко , Кабачок
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На полуденок
Випічка , Млинці
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.

Любителям млинців обов'язково сподобається дуже літній і смачна страва - млинці з кабачків з сиром і часником. Млинці виходять дуже тонкими, ніжними, з яскравим кабачковим смаком.

Опис приготування:

Такі млинці можна подавати як самостійне блюдо, а можна загорнути в них будь-яку начинку. Дуже добре в якості начинки підійде натертий на дрібній тертці плавлений сирок з майонезом. Також можна до цієї суміші додати подрібнені відварені курячі яйця, крабові палички та ін. Але кабачкові млинчики вже самі по собі дуже смачні і ситні. Дуже часто я готую такі млинці до вечері, коли особливо їсти не хочеться, а досить просто перекусити. Такі млинці смажити ще простіше, ніж звичайні млинці. Завдяки наявності в складі не тільки яєць, але і сиру, млинці чудово тримають форму і зовсім не розпадаються.

Отже, дивіться, як приготувати млинці з кабачків з сиром і часником.

  • Кабачок - 1 штука (маленький)
  • Молоко - 200 мілілітрів
  • Борошно - 3-4 Ст. Ложок
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Сир твердий - 70 грам
  • Яйця - 3 штуки
  • Часник - 1 зубчик (великий)
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
млинці з кабачків з сиром і часником - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Кабачок вибирайте молодий, невеликого розміру і з зеленою шкіркою. М'якоть і шкірка у таких кабачків найбільш ніжна. Якщо ж кабачок у вас старіший, з білою шкіркою, то її краще зрізати.
млинці з кабачків з сиром і часником - фото крок 2
Поріжте кабачок на довільні шматки і подрібніть в блендері або пропустіть через м'ясорубку.
млинці з кабачків з сиром і часником - фото крок 3
Змішайте подрібнений кабачок з натертим на дрібній тертці твердим сиром.
млинці з кабачків з сиром і часником - фото крок 4
Додайте сіль, яйця, подрібнений часник (найкраще пропустити через прес) і добре перемішайте.
млинці з кабачків з сиром і часником - фото крок 5
Тепер всипте борошно (спочатку досить 3 ст. Ложок) і добре перемішайте. Це запорука того, що в готовому тісті для млинець не буде грудочок. Додайте кілька ложок рослинного масла, щоб млинці не прилипали до сковороди при смаженні. І тільки в останню чергу влийте молоко, розмішайте ложкою або віночком. Відразу все молоко не вливайте, дивіться по консистенції. При необхідності доливайте ще трохи молока або досипати борошна. За консистенцією тісто має вийти, як для звичайних млинців.
млинці з кабачків з сиром і часником - фото крок 6
Розігрійте сковороду з краплею олії. Вилийте в сковороду приблизно 100 мл тесту (кількість залежить від розміру сковороди), розподіліть тісто по всій поверхні сковороди і випікайте по кілька хвилин з кожного боку.
млинці з кабачків з сиром і часником - фото крок 7
Млинці з кабачків з сиром і часником готові. Подавайте з будь-якими соусами. Смачного!

Схожі рецепти