Млинці з кабачків з часником
(покроковий рецепт з фото)
Я дуже люблю кабачки за те, що їх, по суті, можна готувати з чим завгодно - вони не зіпсують жодної страви. Тому дозвольте познайомити вас рецептом приготування млинців з кабачків з часником.
Цей рецепт приготування млинців з кабачків з часником хороший різноманіттям смаку. Для приготування таких млинців досить просто подрібнити всі складові, з отриманого тесту сформувати млинці і обсмажити. Удачі в приготуванні млинців з кабачків і доброго дня!
- Кабачок молодий - 250 грам
- Бекон - 100 грам
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Куряче яйце - 1 штука
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Кріп - 2 чайних ложки
- Часник - 1 зубчик
- Сіль - За смаком
Кабачок чистим, моєму, натираємо на тертці і складаємо в миску. Бекон ріжемо дуже дрібно і кидаємо в тугіше миску.
Розбиваємо туди куряче яйце, видавлюємо часник, додаємо солі і борошна. Вся ця пишнота перемішуємо, додаємо зелені кропу. Пару ложок сметани, щоб було не так сухо.
Тепер обсмажуємо млинці на сковорідці, розігрітій соняшниковою олією. Це займе всього кілька хвилин, так що скоро ви насолодитеся дивовижним сніданком.