Оладки з кабачків з сиром і часником
(покроковий рецепт з фото)
Ніжні, соковиті, зі смаком улюбленого сиру ... Кабачкові оладки подобаються і дорослим, і дітям. Це, напевно, найпростіший рецепт, як приготувати оладки з кабачків з сиром і часником. Запам'ятовуйте!
Коли починається сезон кабачків, обов'язково готую з них оладки.
Кабачок, улюблений сир, часник і зелень: візьміть цей простий набір продуктів і приготуйте смачний обід або вечерю. Готуйте з задоволенням!
- Кабачок - 400 грам (вага очищених овочів)
- Сир - 100 грам (російський або Голландський)
- Яйце - 1 штука
- Борошно - 5-6 Ст. Ложок
- Часник - 1 зубчик
- Сіль - За смаком
- Перець духмяний - За смаком (мелений)
- Зелень - 1 пучок (петрушка, кріп)
Очистіть кабачок, видаліть насіння і натріть овоч на крупній тертці. Якщо кабачки соковиті, відіжміть сік.
Натріть сир.
Подрібніть часник і зелень.
Додайте яйце, борошно, перець і сіль за смаком. Перемішайте всі інгредієнти.
Розігрійте на сковороді олію, викладайте оладки за допомогою столової ложки. Обсмажте їх з двох сторін до рум'яної.
Готові оладки викладайте на паперову серветку, щоб видалити зайве масло.
Подавайте оладки з кабачків гарячими зі свіжими овочами, гречаною кашею і сметаною. Смачного!