Рецепт Закуска з кабачків з часником фото

Закуска з кабачків з часником
(покроковий рецепт з фото)

Молдавська кухня
Овочі , Часник , Кабачок
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід , На вечерю , На швидку руку
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 20 хв.

Проста в приготування і бюджетна закуска виходить з кабачків з часником. До того ж, закуска ця - дивовижно смачна. Готується вона протягом 15-20 хвилин. Може вона служити і чудесним гарніром.

Опис приготування:

Легка і здорова закуска виходить з кабачка з часником. Вона відрізняється пікантним смаком і може подаватися як на холодну, так і на гаряче. Кабачки можна нарізати спеціальної овочерізки тонкими пластами. Так вона швидше обсмажити і придбає новий вид. В кінці смаження кабачки можна посипати тертим сиром, вимкнути плиту і прикрити кришкою. За бажанням можна також додати ріпчасту цибулю і нарізану тонкими кільцями болгарський перець. Смажити їх слід разом з кабачками.

Як приготувати закуску з кабачків з часником?

1. Кабачок очистіть від шкірки, якщо вона тверда. У свіжого кабачка шкірку можна залишити. Промийте і наріжте кружальцями по сантиметру або тонше.

2. У сковороді розігрійте олію. Обсмажте на олії кабачки по обидва боки. Додати сіль, поперчіть. Потім додайте до кабачків пропущений через прес часник.

3. Готові кабачки з часником викладіть на тарілку. Подавайте з майонезом. Можна прикрасити посіченою зеленню петрушки або кропу. До речі, сніданок - смачна і на холодну.

Смачного!

  • Кабачок - 1 штука
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Сіль - - За смаком
  • Перець - - За смаком
  • Масло рослинне - 3-4 Ст. Ложок
  • Майонез - 3-4 Ст. Ложок (можна без майонезу.)
Легка і здорова закуска виходить з кабачка з часником. Вона відрізняється пікантним смаком і може подаватися як на холодну, так і на гаряче. Кабачки можна нарізати спеціальної овочерізки тонкими пластами. Так вона швидше обсмажити і придбає новий вид. В кінці смаження кабачки можна посипати тертим сиром, вимкнути плиту і прикрити кришкою. За бажанням можна також додати ріпчасту цибулю і нарізану тонкими кільцями болгарський перець. Смажити їх слід разом з кабачками.

Як приготувати закуску з кабачків з часником?

1. Кабачок очистіть від шкірки, якщо вона тверда. У свіжого кабачка шкірку можна залишити. Промийте і наріжте кружальцями по сантиметру або тонше.

2. У сковороді розігрійте олію. Обсмажте на олії кабачки по обидва боки. Додати сіль, поперчіть. Потім додайте до кабачків пропущений через прес часник.

3. Готові кабачки з часником викладіть на тарілку. Подавайте з майонезом. Можна прикрасити посіченою зеленню петрушки або кропу. До речі, сніданок - смачна і на холодну.

Смачного!

Схожі рецепти