Закуска з кабачків з часником
(покроковий рецепт з фото)
Проста в приготування і бюджетна закуска виходить з кабачків з часником. До того ж, закуска ця - дивовижно смачна. Готується вона протягом 15-20 хвилин. Може вона служити і чудесним гарніром.
Легка і здорова закуска виходить з кабачка з часником. Вона відрізняється пікантним смаком і може подаватися як на холодну, так і на гаряче. Кабачки можна нарізати спеціальної овочерізки тонкими пластами. Так вона швидше обсмажити і придбає новий вид. В кінці смаження кабачки можна посипати тертим сиром, вимкнути плиту і прикрити кришкою. За бажанням можна також додати ріпчасту цибулю і нарізану тонкими кільцями болгарський перець. Смажити їх слід разом з кабачками.
Як приготувати закуску з кабачків з часником?
1. Кабачок очистіть від шкірки, якщо вона тверда. У свіжого кабачка шкірку можна залишити. Промийте і наріжте кружальцями по сантиметру або тонше.
2. У сковороді розігрійте олію. Обсмажте на олії кабачки по обидва боки. Додати сіль, поперчіть. Потім додайте до кабачків пропущений через прес часник.
3. Готові кабачки з часником викладіть на тарілку. Подавайте з майонезом. Можна прикрасити посіченою зеленню петрушки або кропу. До речі, сніданок - смачна і на холодну.
Смачного!
- Кабачок - 1 штука
- Часник - 2-3 зубчиків
- Сіль - - За смаком
- Перець - - За смаком
- Масло рослинне - 3-4 Ст. Ложок
- Майонез - 3-4 Ст. Ложок (можна без майонезу.)
Як приготувати закуску з кабачків з часником?
1. Кабачок очистіть від шкірки, якщо вона тверда. У свіжого кабачка шкірку можна залишити. Промийте і наріжте кружальцями по сантиметру або тонше.
2. У сковороді розігрійте олію. Обсмажте на олії кабачки по обидва боки. Додати сіль, поперчіть. Потім додайте до кабачків пропущений через прес часник.
3. Готові кабачки з часником викладіть на тарілку. Подавайте з майонезом. Можна прикрасити посіченою зеленню петрушки або кропу. До речі, сніданок - смачна і на холодну.
Смачного!