Гостра закуска з кабачків
(покроковий рецепт з фото)
Цей рецепт полюбився мені відразу, сирі кабачки мають вельми оригінальний смак. А що, якщо додати перцю чилі і часничку? Вийде дуже ароматна і гостра закусочка з святкового столу! вперед!
Закуску перед подачею потрібно обов'язково охолодити, витримати в холодильнику не менше 2 годин, щоб кабачки просочилися і придбали смак і аромат. Щоб прикрасити закуску перед подачею, я зробила трояндочку з маринованих кабачків, поклала листочок петрушки. Хай щастить!
- Кабачок - 250 грам
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Рослинна олія - 35 мілілітрів
- Мед - 1 Ст. Ложка
- Оцет столовий 9% - 1 Ст. Ложка
- Часник - 3 зубчики
- Перець чорний мелений - 2-3 Щепоток
- Перець чилі - 2-3 Щепоток (мелений крупно)
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
Підготуйте продукти. Кабачок вимийте, очистіть часник. Приступимо!
У кабачка зріжте хвостик і попку. Сам кабачок наріжте кружальцями або напівкружечками максимально тонко. Це легко зробити за допомогою Овочечистка.
Сложите кабачки в глубокую посудину, приправити сіллю. Перемішайте обережно.
Приготуйте маринад з рослинної олії, оцту, гірчиці, часнику, двох видів перцю і меду. Перемішайте добре.
Залийте маринадом кабачки, перемішайте і залиште в холоді мінімум на 2 годину.
Гостра закуска з кабачків готова, угощайтесь!