Рецепт Гостра закуска з кабачків фото

Гостра закуска з кабачків
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Кабачок
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл

Цей рецепт полюбився мені відразу, сирі кабачки мають вельми оригінальний смак. А що, якщо додати перцю чилі і часничку? Вийде дуже ароматна і гостра закусочка з святкового столу! вперед!

Закуску перед подачею потрібно обов'язково охолодити, витримати в холодильнику не менше 2 годин, щоб кабачки просочилися і придбали смак і аромат. Щоб прикрасити закуску перед подачею, я зробила трояндочку з маринованих кабачків, поклала листочок петрушки. Хай щастить!

  • Кабачок - 250 грам
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Рослинна олія - 35 мілілітрів
  • Мед - 1 Ст. Ложка
  • Оцет столовий 9% - 1 Ст. Ложка
  • Часник - 3 зубчики
  • Перець чорний мелений - 2-3 Щепоток
  • Перець чилі - 2-3 Щепоток (мелений крупно)
  • Гірчичний - 1 Чайна ложка
гостра закуска з кабачків - фото крок 1
Підготуйте продукти. Кабачок вимийте, очистіть часник. Приступимо!
гостра закуска з кабачків - фото крок 2
У кабачка зріжте хвостик і попку. Сам кабачок наріжте кружальцями або напівкружечками максимально тонко. Це легко зробити за допомогою Овочечистка.
гостра закуска з кабачків - фото крок 3
Сложите кабачки в глубокую посудину, приправити сіллю. Перемішайте обережно.
гостра закуска з кабачків - фото крок 4
Приготуйте маринад з рослинної олії, оцту, гірчиці, часнику, двох видів перцю і меду. Перемішайте добре.
гостра закуска з кабачків - фото крок 5
Залийте маринадом кабачки, перемішайте і залиште в холоді мінімум на 2 годину.
гостра закуска з кабачків - фото крок 6
Гостра закуска з кабачків готова, угощайтесь!

Схожі рецепти