Рецепт Закуска з кабачків Дністровська фото

Закуска з кабачків Дністровська
(покроковий рецепт з фото)

Молдавська кухня
Овочі, Кабачок
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти
На вечерю, На святковий стіл

Рецепт приготування закуски з кабачків "дністровська" . Дане блюдо підходить як на звичайну вечерю, так і на святковий стіл.

Легке блюдо з кабачків добре підходить для чарівних дам, які стежать за своєю фігурою. Чоловіки можуть додати до такої страви рибу, відварену картоплю або м'ясо.

  • Аджика - - За смаком
  • Перець і сіль - - За смаком
  • Бринза - 200 грам
  • Пучок кропу - 1 штука
  • Кабачки - 2 штуки
  • Крем - 300 грам
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Томати - 4 штуки
  • Часник - 2 часточки
  • Рослинна олія - 100 мілілітрів
закуска з кабачків Дністровська - фото крок 1
1. В першу чергу промиємо кабачки, зрізаємо кінчики, і соломкою нарізаємо кабачки. Кабачкитрохи посолити. Потім паніруємо їх в борошні.
закуска з кабачків Дністровська - фото крок 2
2. Помиємо томати і протремо їх серветкою для того щоб прибрати зайву вологу. Томати нарізаємо соломкою або ж не дуже великими кубиками.
закуска з кабачків Дністровська - фото крок 3
3. На пательні, в киплячій олії, обсмажуємо кабачки, поки не з'явиться золотава скоринка. Якщо кабачків готується багато, то після кожного обсмажування кабачка, міняємо масло. Для того, щоб рівномірно обсмажувалися кабачки, їх опускають в масло невеликими порціями.
закуска з кабачків Дністровська - фото крок 4
4. Кабачкивикладаємо на аркуш чистого паперу або ж на серветку, щоб зайве масло вбралося. Після того як вони трохи обсохнуть, перекладаємо кабачки в піалу або в мисочку. Тепер приготуємо заправку: змішуємо роздавлений часник, сметану, перець і сіль. Змащуємо заправкою кабачки, нарізані томати шаром викладаємо зверху заправки.
закуска з кабачків Дністровська - фото крок 5
5. На тертці натираємо бринзу, добре, якщо це буде солона козяча або овеча. Повинна бути бринза твердою, для того, щоб краще терлася. Шар тертої бринзи викладаємо зверху шару томатів.
закуска з кабачків Дністровська - фото крок 6
6. Змащуємо заправкою шар бринзи. Помиємо кріп, воді даємо стекти, і дрібно нарізаємо. Нарізаним кропом посипаємо закуску.

Схожі рецепти