Закуска з кабачків Дністровська
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування закуски з кабачків "дністровська" . Дане блюдо підходить як на звичайну вечерю, так і на святковий стіл.
Легке блюдо з кабачків добре підходить для чарівних дам, які стежать за своєю фігурою. Чоловіки можуть додати до такої страви рибу, відварену картоплю або м'ясо.
- Аджика - - За смаком
- Перець і сіль - - За смаком
- Бринза - 200 грам
- Пучок кропу - 1 штука
- Кабачки - 2 штуки
- Крем - 300 грам
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Томати - 4 штуки
- Часник - 2 часточки
- Рослинна олія - 100 мілілітрів
1. В першу чергу промиємо кабачки, зрізаємо кінчики, і соломкою нарізаємо кабачки. Кабачкитрохи посолити. Потім паніруємо їх в борошні.
2. Помиємо томати і протремо їх серветкою для того щоб прибрати зайву вологу. Томати нарізаємо соломкою або ж не дуже великими кубиками.
3. На пательні, в киплячій олії, обсмажуємо кабачки, поки не з'явиться золотава скоринка. Якщо кабачків готується багато, то після кожного обсмажування кабачка, міняємо масло. Для того, щоб рівномірно обсмажувалися кабачки, їх опускають в масло невеликими порціями.
4. Кабачкивикладаємо на аркуш чистого паперу або ж на серветку, щоб зайве масло вбралося. Після того як вони трохи обсохнуть, перекладаємо кабачки в піалу або в мисочку. Тепер приготуємо заправку: змішуємо роздавлений часник, сметану, перець і сіль. Змащуємо заправкою кабачки, нарізані томати шаром викладаємо зверху заправки.
5. На тертці натираємо бринзу, добре, якщо це буде солона козяча або овеча. Повинна бути бринза твердою, для того, щоб краще терлася. Шар тертої бринзи викладаємо зверху шару томатів.
6. Змащуємо заправкою шар бринзи. Помиємо кріп, воді даємо стекти, і дрібно нарізаємо. Нарізаним кропом посипаємо закуску.