Дністровська окрошка
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування дністровської окрошки. Гарний настрій і величезна кількість вітамінів гарантує вам весняна, легка окрошка.
У колишньому Радянському Союзі окрошка вважалася найпопулярнішою з усіх холодних супів. Є безліч рецептів приготування окрошки. У приготуванні окрошки можна використовувати кефір, бульйон і сметану.
- Пучок кропу - 1 штука
- Крем - 200-300 грам
- Перець і сіль - - За смаком
- Пучок Лука - 1 штука
- Яйця - 2 штуки
- Редис - 200 грам
- Грудка куряча - 1 штука
- Пучок Петрушки - 1 штука
- Огірок - 200 грам
- Картопля - 4 штуки
1. В першу чергу необхідно відварити курячу грудинку, і після того як вона охолоне, м'ясо відокремлюємо від шкіри і кісточок. М'ясо нарізаємо невеликими шматочками.
2. Ставимо варитися неочищений картопля. Після того як картопля зварилася, чистимо його і нарізаємо маленькими кубиками, трохи меншими, ніж різали м'ясо. Потім, круто відварити курячі яйця, очищаємо їх, і дрібніше ніж нарізали картоплю, нарізаємо яйця.
3. Ретельно вимити редис і огірки. Чекаємо, коли стече вода, але овочі можна і обтерти, вдавшись до допомоги паперової серветки.
4. Тепер займемося зеленню. Ретельно її промиваємо, так само воді даємо стекти, і дрібно-дрібно нарізаємо.
5. Займемося приготуванням заправки. Охолоджуємо бульйон, де варилося м'ясо, і змішуємо його зі сметаною.
6. Після того як всі інгредієнти змішали, додаємо чорний перець і перемішуємо. Окрошку накладаємо в глибоку тарілку, супницю або миску, і заливаємо в неї бульйон зі сметаною.