Бюджетна «окрошка»
(покроковий рецепт з фото)
Для любителів недорогих страв хочу запропонувати цей варіант класичного для російської кухні холодного супу. Легкий, апетитний і корисний суп, рецепт якого однозначно рекомендую взяти на замітку!
Хочете розповім, як приготувати бюджетну "окрошку"? Насправді все дуже просто. У рецепті багато овочів, зелені і зовсім немає ковбаси або м'яса. На мій погляд, це досить непогана ідея. Супчик відмінно втаязикє спрагу, при цьому підійде для тих, хто стежить за вагою або дотримується дієти.
- Яйце - 2 штуки
- Картопля - 4 штуки
- Огірки - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Зелень - 1 пучок (зелена цибуля, петрушка, кріп)
- Rediska - 1 пучок
- Кефір - 1.5 L(+ вода за бажанням)
- Сіль і перець - За смаком
- Сік лимона - За смаком
1
Картоплю і моркву вимийте, відправте в каструлю з водою і варіть до готовності.
2
Відваріть, остудіть і очистіть яйця. Наріжте їх невеликими кубиками і викладіть в каструлю.
3
Подрібніть редиску і огірки.
4
Відварені овочі очистіть і наріжте.
5
Вимийте, обсушити і подрібніть зелень.
6
Все як слід перемішайте, посоліть і поперчіть за смаком.
7
Залийте кефіром (можна розбавити водою при бажанні), додайте для пікантності сік лимона. Усе, наша бюджетна "окрошка" готова.