Рецепт Бюджетна «окрошка» фото

Бюджетна «окрошка»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Молочні продукти , Кефір
Вегетаріанське харчування
На обід , Літні
Супи , Холодні супи , Окрошка
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Для любителів недорогих страв хочу запропонувати цей варіант класичного для російської кухні холодного супу. Легкий, апетитний і корисний суп, рецепт якого однозначно рекомендую взяти на замітку!

Опис приготування:

Хочете розповім, як приготувати бюджетну"Окрошку" ? Насправді все дуже просто. У рецепті багато овочів, зелені і зовсім немає ковбаси або м'яса. На мій погляд, це досить непогана ідея. Супчик відмінно втаязикє спрагу, при цьому підійде для тих, хто стежить за вагою або дотримується дієти.

  • Яйце - 2 штуки
  • Картопля - 4 штуки
  • Огірки - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Зелень - 1 пучок (зелена цибуля, петрушка, кріп)
  • Rediska - 1 пучок
  • Кефір - 1.5 L(+ вода за бажанням)
  • Сіль і перець - За смаком
  • Сік лимона - За смаком
1
Картоплю і моркву вимийте, відправте в каструлю з водою і варіть до готовності.
2
Відваріть, остудіть і очистіть яйця. Наріжте їх невеликими кубиками і викладіть в каструлю.
3
Подрібніть редиску і огірки.
4
Відварені овочі очистіть і наріжте.
5
Вимийте, обсушити і подрібніть зелень.
6
Все як слід перемішайте, посоліть і поперчіть за смаком.
7
Залийте кефіром (можна розбавити водою при бажанні), додайте для пікантності сік лимона. Усе, наша бюджетна"Окрошка" готова.

Схожі рецепти