Рецепт Закуска по-чеськи фото

Закуска по-чеськи
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Риба та морепродукти
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Рецепти сироїдіння
На обід , На вечерю , На швидку руку
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 15 хв.

Красиво і смачно сервірувати стіл можна навіть з невеликого набору звичайних інгредієнтів. Не вірите? З цього рецепта ви дізнаєтеся, як приготувати закуску по-чеськи - смачна страва зі звичайних продуктів.

Опис приготування:

Риба в томаті, солоний огірок і цибулю - звичайні продукти для холостяцького перекусу. Але ж з них можна приготувати чудову закуску і красиво сервірувати стіл. Сумніваєтеся? А ви скористайтеся цим рецептом, приготуйте і спробуйте, смак страви вас здивує!

  • Риба, консервована в томаті - 150 грам (будь-яка)
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Огірок солоний - 2-3 штук (або маринований; маленького розміру)
  • Зелень кропу, петрушки - 2-3 штук
  • Оцет 9% - 1 Ст. Ложка
закуска по-чеськи - фото крок 1
Насамперед очистимо цибулю і наріжемо його дрібним кубиком. Заливаємо окропом і додаємо столову ложку оцту. Я залишаю хвилин 10.
закуска по-чеськи - фото крок 2
Відкриваємо баночку з рибою, всю рибу з мінімальною кількістю соусу перекладаємо в тарілку.
закуска по-чеськи - фото крок 3
За допомогою вилки подрібнити рибку.
закуска по-чеськи - фото крок 4
Дрібними кубиками нарізаємо огірочки.
закуска по-чеськи - фото крок 5
У тарілку до риби відправляємо огірочки, віджатий від маринаду цибулю, подрібнену зелень. Перемішуємо. При необхідності можна додати соус, залишився в консервній банці, або рослинне масло.
закуска по-чеськи - фото крок 6
Закуску можна подавати в салатнику, а можна викласти відразу на бутерброди. Нарізаємо чорний хліб, можна злегка підсмажити його в тостері.
закуска по-чеськи - фото крок 7
І викладаємо масу на хліб. Ось така у нас виходить закуска.

Схожі рецепти