Закуска по-чеськи
(покроковий рецепт з фото)
Красиво і смачно сервірувати стіл можна навіть з невеликого набору звичайних інгредієнтів. Не вірите? З цього рецепта ви дізнаєтеся, як приготувати закуску по-чеськи - смачна страва зі звичайних продуктів.
Риба в томаті, солоний огірок і цибулю - звичайні продукти для холостяцького перекусу. Але ж з них можна приготувати чудову закуску і красиво сервірувати стіл. Сумніваєтеся? А ви скористайтеся цим рецептом, приготуйте і спробуйте, смак страви вас здивує!
- Риба, консервована в томаті - 150 грам (будь-яка)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Огірок солоний - 2-3 штук (або маринований; маленького розміру)
- Зелень кропу, петрушки - 2-3 штук
- Оцет 9% - 1 Ст. Ложка
Насамперед очистимо цибулю і наріжемо його дрібним кубиком. Заливаємо окропом і додаємо столову ложку оцту. Я залишаю хвилин 10.
Відкриваємо баночку з рибою, всю рибу з мінімальною кількістю соусу перекладаємо в тарілку.
За допомогою вилки подрібнити рибку.
Дрібними кубиками нарізаємо огірочки.
У тарілку до риби відправляємо огірочки, віджатий від маринаду цибулю, подрібнену зелень. Перемішуємо. При необхідності можна додати соус, залишився в консервній банці, або рослинне масло.
Закуску можна подавати в салатнику, а можна викласти відразу на бутерброди. Нарізаємо чорний хліб, можна злегка підсмажити його в тостері.
І викладаємо масу на хліб. Ось така у нас виходить закуска.