Закуска на пікнік на природі
(покроковий рецепт з фото)
Влітку так тягне на природу після трудових буднів, хочеться розслабитися в компанії друзів і близьких, полежати на травичці і смачно поїсти. Виїжджаючи на природу, я часто беру на пікнік закуску з лаваша.
У мене свій рецепт, як правильно приготувати таку закуску на пікнік на природу. Ці шалено смачні рулети готуються з копченим лососем, креязикам сиром, зеленню і свіжим огірочком. Я люблю додавати пророщені паростки пшениці, вони надають свіжість і приємний хрускіт рулетів, але ви зможете трансформувати цю закуску на ваш смак, додавши в нього свої улюблені інгредієнти.
- Лаваш - 1 штука
- Зелений салат - 1 пучок (можна брати будь-який, який ви любите )
- Вершковий сир - 100 грам
- Копчений лосось - 150 грам
- Огірок - 1 штука
- Кріп - 1 пучок
- Пророщені паростки зернових - 1 пучок
1
Отже, почнемо з підготовки: промийте листя салату, зелень і огірок, обсушити паперовим рушником. Лосось поріжте на тонкі смужки. Огірок поріжте соломкою. Паростки потрібно обдати гарячою водою.
2
Розстеліть на столі харчову плівку або фольгу, на неї покладіть лаваш, розподіліть вершковий сир по всій поверхні коржа. Далі розкладіть салат, зелень і тонким шаром укладіть лосось, поверх нього - паростки і огірок.
3
Далі акуратно згорніть лаваш рулетом. Загорніть лаваш в плівку або фольгу і помістіть рулет в холодильник чекати свого виходу на пікнік.