Шоколадний торт на пікнік
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт шоколадного торта на пікнік. Це відмінний торт, який можна легко загортати в пакет, не зіпсувавши його і взяти з собою на ланч або на природу.
Рецепт шоколадного торта на пікнік. Це відмінний торт, який можна легко загортати в пакет, не зіпсувавши його і взяти з собою на ланч або на природу.
Час приготування: 50 хвилин
Опис:
1) У мікрохвильовій печі або важкої каструлі на слабкому вогні, розплавити шоколад, потім охолодити 10 хвилин. У мисці з'єднати борошно, розпушувач, сіль і відкласти в сторону. В іншій мисці з водою і рослинним маслом збити яйце і цукор-пісок. До розплавленого шоколаду додати сухі інгредієнти, перемішати до отримання однорідної маси.
2) Отриману масу вилити в змащену круглу форму для випічки. Сипати зверху шоколадними шматочками і випікати при температурі 350 градусов по Фаренгейту 32-38 хвилин. Охолодити на решітці хвилин 10-15. Зберігати в холодильнику.
- Плитка шоколада без сахара- 2 штуки
- Харчова сода - 1/2 чайних ложки
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Яйце - 1 штука
Час приготування: 50 хвилин
Опис:
1) У мікрохвильовій печі або важкої каструлі на слабкому вогні, розплавити шоколад, потім охолодити 10 хвилин. У мисці з'єднати борошно, розпушувач, сіль і відкласти в сторону. В іншій мисці з водою і рослинним маслом збити яйце і цукор-пісок. До розплавленого шоколаду додати сухі інгредієнти, перемішати до отримання однорідної маси.
2) Отриману масу вилити в змащену круглу форму для випічки. Сипати зверху шоколадними шматочками і випікати при температурі 350 градусов по Фаренгейту 32-38 хвилин. Охолодити на решітці хвилин 10-15. Зберігати в холодильнику.