Салат на пікнік на природі
(покроковий рецепт з фото)
Відпочиваючи на природі, можна побалувати себе смачним м'ясом, запеченими овочами, печеною картоплею з салом і смачними салатами. Пропоную рецепт, як приготувати салат на пікнік на природі. Смачно!
Пропоную урізноманітнити ваш відпочинок на природі і, крім м'яса, подати ще й смачний, легкий і швидкий в приготуванні салат. Він відмінно підійде для тих, хто не їсть м'ясо, також з його допомогою можна підкріпиться, поки чекаєте основне блюдо. Для його приготування не потрібні спеціальні пристосування, він робиться дуже просто і швидко, а його смак цікавий і пікантний. До салату можна додавати різну зелень.
- Томат - 2 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Цибулина - 1 штука
- Горіхи - 50 грам
- Оливкова олія - За смаком
- Сіль і перець - За смаком
1. Лук чистий і PIME, нарізаємо половинку півкільцями, складаємо в миску і заливаємо окропом на 5 хвилин. Після цього цибулю перекидаємо на сито, щоб пішла зайва волога.
2. Зубчики часнику чистимо і кладемо в ступку, солимо, а зверху викладаємо волоські горіхи (їх попередньо можна обсмажити на сковороді). Подрібнюємо в ступці до однорідної маси.
3. Томати миємо й нарізаємо під кутом тонкими шматочками.
4. У миску складаємо томати, додаємо цибулю і потовчені горіхи з часником. Додаємо мелений чорний перець, наливаємо оливкову олію і перемішуємо. Готовий салат подаємо відразу або залишаємо його на пару хвилин настоятися. Смачного!