Закуска до рому
(покроковий рецепт з фото)
Щоб закуска до рому лише доповнювала смак напою і посилювала його аромат, важливо не помилитися з продуктами. В іншому випадку буде втрачено аромат благородного напою. Закуска повинна бути легкою.
Влітку і восени я безумовно в якості закуски виберу асорті з фурктов і ягід! Як варіант, можете додати до фруктової тарілці сири і шоколад! розповідаю, як приготувати закуску до рому! Гарну і корисну!
- Яблуко червоне - 1 штука
- Яблуко зелене - 1 штука
- Апельсин - 1 штука
- Груша - 1 штука
- Ківі - 1 штука
- Банан - 1 штука
- Зливи - 2-3 штук
- Виноград - 200 грам (без кісточок)
Підготуйте фрукти і ягоди. Ретельно їх помийте і обсушіть.
Яблука розрізати уздовж навпіл, виріжте у кожної половини серцевину і наріжте рівними пластинами. Пальцем висунемо середні пластини вперед, як показано на фото. Покладіть в такому вигляді на плоске блюдо або досочку.
Банан наріжте кружальцями і викладіть в середину композиції.
Також в середину викладіть шматочками нарізаний ківі, сливи.
І грушу. Апельсин наріжте часточками і розкладіть по краю.
Середину і боки прикрасьте виноградом. Наша закуска готова!
Приємного вам вечора!