Рисова закуска
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування рисової закуски. Індійська кухня.
Кількість порцій: 3-4
- Цибулина - 1 штука (невелика)
- Зелений перець - 2 штуки
- Підтвердження - 1/2 чайних ложки
- Імбир - 1 Чайна ложка
- Розлючений - 1-2 Ст. Ложок (використовувати в міру необхідності)
- Рисове борошно - 1-2 Ст. Ложок
- Каррі - 2 штуки (листя, дрібно нарізати)
- Сіль - 1 штука (за смаком)
- Олія - 1 штука
Підготуйте 1 чашку Аваль Поха (рисові пластівці).
Замочіть пластівці приблизно в 1 / 2 склянки води до м'якості - близько 10 хв.
Підготувати інші інгредієнти - 1 невелику цибулину, 2 зелених перцю, 1 / 2 чайної ложки Jeera (підтвердження), 1 чайна ложка тертого імбиру, 1-2 столові ложки besan (горіховою борошна) і 1-2 столові ложки рисового борошна.
Змішайте інгредієнти в просочених Аваль Поха разом з сіллю (також додати листя каррі і листя свіжого коріандру, якщо у вас вони є).
Зліпити невеликі гуртки. Якщо суміш рідка, додати біса або рисового борошна.
Обсмажити до золотистого кольору в олії.
Можна замочити в соусі рас.