Рецепт Рисова закуска фото

Рисова закуска
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Індійська кухня
Крупи, Мал
Вегетаріанське харчування
На вечерю, На полуденок, Для дітей

Рецепт приготування рисової закуски. Індійська кухня.

Кількість порцій: 3-4
  • Цибулина - 1 штука (невелика)
  • Зелений перець - 2 штуки
  • Підтвердження - 1/2 чайних ложки
  • Імбир - 1 Чайна ложка
  • Розлючений - 1-2 Ст. Ложок (використовувати в міру необхідності)
  • Рисове борошно - 1-2 Ст. Ложок
  • Каррі - 2 штуки (листя, дрібно нарізати)
  • Сіль - 1 штука (за смаком)
  • Олія - 1 штука
аваль Вада - фото крок 1
Підготуйте 1 чашку Аваль Поха (рисові пластівці).
аваль Вада - фото крок 2
Замочіть пластівці приблизно в 1 / 2 склянки води до м'якості - близько 10 хв.
аваль Вада - фото крок 3
Підготувати інші інгредієнти - 1 невелику цибулину, 2 зелених перцю, 1 / 2 чайної ложки Jeera (підтвердження), 1 чайна ложка тертого імбиру, 1-2 столові ложки besan (горіховою борошна) і 1-2 столові ложки рисового борошна.
аваль Вада - фото крок 4
Змішайте інгредієнти в просочених Аваль Поха разом з сіллю (також додати листя каррі і листя свіжого коріандру, якщо у вас вони є).
аваль Вада - фото крок 5
Зліпити невеликі гуртки. Якщо суміш рідка, додати біса або рисового борошна.
аваль Вада - фото крок 6
Обсмажити до золотистого кольору в олії.
аваль Вада - фото крок 7
Можна замочити в соусі рас.

Схожі рецепти