Рецепт Заєць смажений по-берлінськи фото

Заєць смажений по-берлінськи
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
М'ясо , Зайчатина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Вишукане блюдо на святковий стіл. Рекомендую всім гурманам рецепт приготування зайця смаженого по-берлінськи!

Опис приготування:

Вже не знаю, чому заєць саме по-берлінськи, але виходить дуже смачно. Для приготування страви нам знадобиться тушка зайця відповідно (якщо такої не знайдеться, можна і кролика взяти), сіль і перець з спецій, петрушка і кріп, можна ще чогось на свій смак додати (тільки не майонез). Готуємо в духовці за температури 180 градусів. Можна смажити і на сковороді під кришкою. Спочатку обсмажуємо з двох сторін на великому вогні, потім кришку закриваємо і смажимо, поки м'ясо не відійде з кістки. Гаряче блюдо подаємо з овочами.

  • Заєць - 1 штука
  • Крем - 50 грам
  • Морквина - 1 штука
  • Зелень - За смаком
  • Спеції - За смаком
заєць смажений по-берлінськи - фото крок 1
Наші інгредієнти.
заєць смажений по-берлінськи - фото крок 2
Гарненько натріть тушку спеціями.
заєць смажений по-берлінськи - фото крок 3
Морквину тремо на тертці і змішуємо зі сметаною. Викладаємо тушку зайця в форму для випікання і поливаємо сумішшю з морквини.
заєць смажений по-берлінськи - фото крок 4
Посипте зеленню і дайте промаринуватися годину.
Потім запікаємо при невисокій температурі до золотистої скоринки. Ось заєць смажений по-берлінськи і готовий. Смачного!

Схожі рецепти