Заєць смажений по-берлінськи
(покроковий рецепт з фото)
Вишукане блюдо на святковий стіл. Рекомендую всім гурманам рецепт приготування зайця смаженого по-берлінськи!
Вже не знаю, чому заєць саме по-берлінськи, але виходить дуже смачно. Для приготування страви нам знадобиться тушка зайця відповідно (якщо такої не знайдеться, можна і кролика взяти), сіль і перець з спецій, петрушка і кріп, можна ще чогось на свій смак додати (тільки не майонез). Готуємо в духовці за температури 180 градусів. Можна смажити і на сковороді під кришкою. Спочатку обсмажуємо з двох сторін на великому вогні, потім кришку закриваємо і смажимо, поки м'ясо не відійде з кістки. Гаряче блюдо подаємо з овочами.
- Заєць - 1 штука
- Крем - 50 грам
- Морквина - 1 штука
- Зелень - За смаком
- Спеції - За смаком
Наші інгредієнти.
Гарненько натріть тушку спеціями.
Морквину тремо на тертці і змішуємо зі сметаною. Викладаємо тушку зайця в форму для випікання і поливаємо сумішшю з морквини.
Посипте зеленню і дайте промаринуватися годину.
Потім запікаємо при невисокій температурі до золотистої скоринки. Ось заєць смажений по-берлінськи і готовий. Смачного!
Потім запікаємо при невисокій температурі до золотистої скоринки. Ось заєць смажений по-берлінськи і готовий. Смачного!