Рецепт Заєць смажений фото

Заєць смажений
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Зайчатина
Вегетаріанське харчування
На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви

Рецепт приготування смаженої зайця з морквою і цибулею.

Маринування зайця в білому вині робить м'ясо м'якше і ароматні, а також скорочує час його приготування. В якості спецій ви можете використовувати червоний пекучий перець мелений, паприка, чорний мелений перець, кмин і мелений коріандр.

Приготування:

Розрубати зайця на великі шматки. Змішати в мисці біле вино, сіль і спеції. Викласти зайця і маринувати протягом 20 хвилин. Розігріти рослинне масло у великій сковороді. Обсмажити шматочки зайця до утворення золотистої скоринки. Додати нарізану цибулю і моркву, смажити ще 5 хвилин. Потім накрити кришкою і готувати на повільному вогні 40 хвилин.


  • Тушка зайца - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Цибулина - 1 штука
  • Сіль - За смаком
  • Рослинна олія - За смаком
  • Спеції - За смаком
  • Білого сухого вина - 50 мілілітрів
Маринування зайця в білому вині робить м'ясо м'якше і ароматні, а також скорочує час його приготування. В якості спецій ви можете використовувати червоний пекучий перець мелений, паприка, чорний мелений перець, кмин і мелений коріандр.

Приготування:

Розрубати зайця на великі шматки. Змішати в мисці біле вино, сіль і спеції. Викласти зайця і маринувати протягом 20 хвилин. Розігріти рослинне масло у великій сковороді. Обсмажити шматочки зайця до утворення золотистої скоринки. Додати нарізану цибулю і моркву, смажити ще 5 хвилин. Потім накрити кришкою і готувати на повільному вогні 40 хвилин.

Схожі рецепти