Заєць смажений
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування смаженої зайця з морквою і цибулею.
Маринування зайця в білому вині робить м'ясо м'якше і ароматні, а також скорочує час його приготування. В якості спецій ви можете використовувати червоний пекучий перець мелений, паприка, чорний мелений перець, кмин і мелений коріандр.
Приготування:
Розрубати зайця на великі шматки. Змішати в мисці біле вино, сіль і спеції. Викласти зайця і маринувати протягом 20 хвилин. Розігріти рослинне масло у великій сковороді. Обсмажити шматочки зайця до утворення золотистої скоринки. Додати нарізану цибулю і моркву, смажити ще 5 хвилин. Потім накрити кришкою і готувати на повільному вогні 40 хвилин.
- Тушка зайца - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Цибулина - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Рослинна олія - За смаком
- Спеції - За смаком
- Білого сухого вина - 50 мілілітрів
Приготування:
Розрубати зайця на великі шматки. Змішати в мисці біле вино, сіль і спеції. Викласти зайця і маринувати протягом 20 хвилин. Розігріти рослинне масло у великій сковороді. Обсмажити шматочки зайця до утворення золотистої скоринки. Додати нарізану цибулю і моркву, смажити ще 5 хвилин. Потім накрити кришкою і готувати на повільному вогні 40 хвилин.