Рецепт Юшка з сочевиці фото

Юшка з сочевиці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Бобові , Сочевиця
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Супи
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Сочевиця - непроста крупа, але правильно її приготував, можна отримати дуже смачне і корисне блюдо. З рецептом юшки з сочевиці вам вдасться приготувати ситну юшку на обід або вечерю.

Опис приготування:

Сочевицю краще купувати в пакетиках - відміряти легше буде, та й сама сочевиця чистіше буде. Для приготування юшки з сочевиці нам знадобляться овочі - помідор, перець, цибуля і морква, нічого незвичайного. Також не соромтеся додавати спецій, найрізноманітніших. Дивимося рецепт.

  • Сочевиця - 250 грам
  • Помідор - 1 штука
  • Морквина - 2 штуки
  • Перець солодкий - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Спеції - За смаком
юшка з сочевиці - фото крок 1
Сочевицю промити і замочити, вона повинна набрякнути.
юшка з сочевиці - фото крок 2
Овочі чистимо і ріжемо. Тим часом сочевицю відправляємо варитися.
юшка з сочевиці - фото крок 3
Морквину ріжемо соломкою.
юшка з сочевиці - фото крок 4
Перець дрібними кубиками.
юшка з сочевиці - фото крок 5
Цибуля теж кубиками ріжемо.
юшка з сочевиці - фото крок 6
Додаємо в юшку морквину, цибуля, перець. Воду можете ще підлити, адже вона википає.
юшка з сочевиці - фото крок 7
Коли закипить повторно юшка, зменшуємо вогонь. Ріжемо помідор і додаємо в юшку.
Варимо ще хвилин 30.
Готову юшку з сочевиці подаємо з житнім хлібом. Смачного!

Схожі рецепти