Рецепт Юшка з щуки в мультиварці фото

Юшка з щуки в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Щука
Вегетаріанське харчування, Пісні страви, Веганські страви
На обід
Супи, Вуха

Ароматна юшка з щуки обов'язково сподобається чоловікам, особливо, якщо ви подасте її з чарочкою біленької або під келих пінного пива.

Гаряче виходить дуже ароматне і смачне, але ви можете підкреслити його смак ще яскравіше, додаючи при варінні за 5 хвилин до готовності, разом з гострим перцем чилі спресовані зубчики часнику або подрібнені часникові стрілки. Пам'ятайте, що таке гірке страву годиться тільки для дорослих!

  • Щука - 500 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Помідори - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Вода - 1 літр (гаряча)
  • Перець чилі гострий - 1 штука (стручок)
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Перець чорний мелений - 4 щіпки
  • Петрушка - 0, 5 пучка
  • Лавровий лист - 3 штуки
  • Цибуля зелена - 2 штуки (стебла)
юшка з щуки в мультиварці - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти. Щуку заздалегідь очистіть від луски, попатраєте і ретельно промийте всередині і зовні. Голову і хвіст не видаляйте - вони потрібні для приготування юшки. За бажанням можете вирізати зябра і очі.
юшка з щуки в мультиварці - фото крок 2
Щуку наріжте великими шматочками і викладіть в чашу мультиварки. Очистіть від шкірки цибулю і моркву, промийте у воді і розріжте цибулю на чотири частини, а морква наріжте великими шматочками. Додайте овочеві нарізки в чашу до риби.
юшка з щуки в мультиварці - фото крок 3
Промийте помідори, виріжте з них зелені сердцевінкі і наріжте скибочками. Викладіть разом з лавровим листям в ємність.

Схожі рецепти