Котлети з щуки в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Навіть якщо ви або ваша сім'я не великі любителі рибних котлет - ці вам точно сподобаються. Виходить так смачно, що все обов'язково просять добавки.
Якщо вам на риболовлі чи в магазині попалась щука - обов'язково приготуйте з неї котлети. Відокремте філе від кісток і пропустіть його через м'ясорубку з хлібом і цибулею. Додайте видавлений через прес часник, яйця. Сіль і спеції. Перемішайте, сформуйте котлетки і готуйте їх мультиварці в режимі випічки протягом 40 хвилин. Чашу мультиварки змастіть маслом і в середині готування один раз переверніть котлети. Готову страву прикрасьте свіжою зеленню, і стільчик для годування. Смачного!
- Щука - 800 грам
- Цибуля - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Скибочку батона - 2 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль, спеції, зелень - За смаком
Звільніть рибне філе від кісток.
І пропустіть його через м'ясорубку.
Також пропустіть через м'ясорубку цибулю і розмочений в молоці хліб. Часник видавити через прес. Змішайте всі інгредієнти, додайте яйце, сіль, перець і добре вимішайте фарш.
Змастіть чашу мультиварки рослинним маслом, включите режим випічки і почекайте хвилин 10 поки мультиварка розігріється. Потім викладіть в неї котлетки з фаршу, які слід попередньо обваляти в борошні. Смажте з одного боку протягом 20 хвилин.
Потім переверніть котлети і залиште їх смажитися з іншого боку ще на 20 хвилин. Готову страву прикрасьте свіжою зеленню, і стільчик для годування.