Юшка з оселедця
(покроковий рецепт з фото)
Юшка з оселедця в домашніх умовах готується легко і просто, зате оригінальний смак порадує всіх любителів рибних страв. Адже мало хто придумає готувати юшку зі звичайної оселедця, і дуже навіть дарма!
Звичайно ж, справжня вуха готується в казані, на вогнищі, і вже точно не з оселедця, я вам пропоную швидше економний, швидкий і простий рецепт юшки з оселедця для домашнього обіду. Виходить дуже смачно, але будьте обережні з сіллю, - сама по собі оселедець дуже солона, тому не пересолити! Я думаю, у вас все вийде, адже тепер і ви знаєте, як приготувати юшку з оселедця!
- Оселедець - 1 штука
- Цибуля - 2 штуки
- Картопля - 4 штуки
- Вода - 2 L
- Манька - 1 Ст. Ложка
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Перець горошком - 1 щіпка
- Сіль - За смаком
- Лавровий лист - За смаком
1. Дрібно шаткуємо цибулю, або ж подрібнюємо в блендері.
2. Картоплю чистимо і нарізаємо соломкою.
3. Воду кип'ятимо, Солимо і поставки цибулі.
4. Відразу ж додамо картоплю і очищену від шкірки і великих частин оселедець. Можна цілком, можна нарізати шматочками.
5. У мисочці змішуємо манку з маслом, заважаємо до однорідності, і потім, коли картопля розм'якшиться, вливаємо в каструлю.
6. Додамо вибрані спеції, лавровий лист і перець.
7. Варимо до готовності, і при подачі посипаємо свіжою зеленню. Хай щастить!