Рецепт Юшка по-італійськи фото

Юшка по-італійськи
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Риба та морепродукти, Морепродукти
Дієтичне харчування
На обід
Супи, Вуха

Рецепт вуха по-італійськи - смачний варіант приготування юшки, подається з скибочками тосканського хліба натертого часником. Пальчики оближеш!

Кількість порцій: 4
  • Часник - 20 грам (подрібнений)
  • Оливкова олія - 55 грам
  • Петрушка - 20 грам (подрібнена)
  • Насіння солодкого кропу - 4 грами
  • Сухе біле вино - 100 грам
  • Молодий восьминіг - 200 грам
  • Креветки - 140 грам
  • Риба San Pietro - 120 грам
  • Гурнард - 18 грам
  • Риба промінь - 85 грам
  • Мідії - 18 грам
  • Молюски - 200 грам
  • Помідори - 300 грам
  • Перець чилі - 4 грами
  • Сіль, перець - 1 штука (за смаком)
  • Домашній хліб - 8 штук
юшка по-італійськи - фото крок 1
Злегка підсмажте часник, як тільки обжарится, додайте петрушку.
юшка по-італійськи - фото крок 2
Додайте біле вино.
юшка по-італійськи - фото крок 3
Додайте молодого восьминога (ретельно його промийте перед цим), готуйте протягом 10 хвилин.
юшка по-італійськи - фото крок 4
Додайте гурнард (або gurnard gurnard) і готуйте.
юшка по-італійськи - фото крок 5
Додайте рибу Сан Pietro (або Соняшник) порізану на шматки.
юшка по-італійськи - фото крок 6
Додайте креветки.
юшка по-італійськи - фото крок 7
Додайте молюски.
юшка по-італійськи - фото крок 8
Нарешті, мідії.
юшка по-італійськи - фото крок 9
Додайте порізані кубиками помідори, додайте сіль і перець чилі і млоїте протягом 30 хвилин.
Обсмажте хліб і натріть свіжим часником.
Подавайте до столу гарячим.

Схожі рецепти