Юшка по-італійськи
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт вуха по-італійськи - смачний варіант приготування юшки, подається з скибочками тосканського хліба натертого часником. Пальчики оближеш!
Кількість порцій: 4
- Часник - 20 грам (подрібнений)
- Оливкова олія - 55 грам
- Петрушка - 20 грам (подрібнена)
- Насіння солодкого кропу - 4 грами
- Сухе біле вино - 100 грам
- Молодий восьминіг - 200 грам
- Креветки - 140 грам
- Риба San Pietro - 120 грам
- Гурнард - 18 грам
- Риба промінь - 85 грам
- Мідії - 18 грам
- Молюски - 200 грам
- Помідори - 300 грам
- Перець чилі - 4 грами
- Сіль, перець - 1 штука (за смаком)
- Домашній хліб - 8 штук
Злегка підсмажте часник, як тільки обжарится, додайте петрушку.
Додайте біле вино.
Додайте молодого восьминога (ретельно його промийте перед цим), готуйте протягом 10 хвилин.
Додайте гурнард (або gurnard gurnard) і готуйте.
Додайте рибу Сан Pietro (або Соняшник) порізану на шматки.
Додайте креветки.
Додайте молюски.
Нарешті, мідії.
Додайте порізані кубиками помідори, додайте сіль і перець чилі і млоїте протягом 30 хвилин.
Обсмажте хліб і натріть свіжим часником.
Подавайте до столу гарячим.
Обсмажте хліб і натріть свіжим часником.
Подавайте до столу гарячим.