Яйця з начинкою
(покроковий рецепт з фото)
Багато буває варіацій на тему начинки для фаршированих яєць. Велика частина їх містить майонез. Я трохи змінила рецептуру, додавши замість майонезу сметану і білий хрін.
Яйця відварити круто. Остудіть, очистіть і розріжте навпіл. Жовтки розітріть, змішайте з тертим сиром, хрін, сметаною, сіллю, перцем. Фаршируйте половинки яйця, прикрасьте зеленню і подавайте.
- Яйця курячі - 6 штук
- Крем - 1 Ст. Ложка
- Білий хрін - 1 Чайна ложка
- Сир твердий - 50 грам
- Сіль, чорний мелений перець - 1 грам
- Зелена цибуля, зелень будь-яка - За смаком
Курячі яйця відваріть в киплячій воді круто. Очистіть.
Кожне яйце розрізати гострим ножем навпіл.
Мартенс відділи Желтков. Білки відкладіть.
Натріть на дрібній тертці твердий сир.
Додайте сметану, білий хрін, чорний мелений перець і сіль.
Отриманою пастою наповніть кожну половинку яєць.
Прикрасьте зеленою цибулею і петрушкою. Подайте до столу.