Яйця по-німецьки
(покроковий рецепт з фото)
Яйця по-німецьки - це дуже смачне і цікаве блюдо, яке можна подавати як на сніданок, так і на закуску. Готуємо!
Приготувавши яйця по-німецьки за цим рецептом, ви отримаєте смачний і поживний сніданок для всієї родини. Взагалі не знаю, чи дійсно німці готують яйця таким чином, проте в кулінарній книзі цей рецепт йшов саме під такою назвою Сподіваюся, рецепт яєць по-німецьки вам сподобається!
- Яйця - 6 штук
- Сир - 200 грам
- Гірчичний - 1 Ст. Ложка
- Масло рослинне - 300 грам
- Сухарі паніровочні - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1. Беремо 5 яєць (шосте поки відкладаємо вбік), кладемо в каструлю, заливаємо холодною водою і ставимо на вогонь. Варимо яйця круто (на це буде потрібно приблизно 10 хвилин після закипання).
2. Сир натираємо на тертці.
3. Тепер беремо шосте яйце, вбиваємо в піалу або миску і збиваємо вінчиком.
4. Сварилися яйця викладаємо на тарілку, даємо охолонути. Потім очищаємо від шкаралупи, розрізаємо навпіл і акуратно вибираємо ложкою жовтки.
5. Далі жовтки кришимо (це можна зробити за допомогою сита) і змішуємо з гірчицею. Солимо, перчимо і знову перемішуємо.
6. Масою фаршируємо половинки яєчних білків.
7. Половинки яєць складаємо разом і скріплюємо зубочистками.
8. Вмочуємо яйця у збите яйце і обвалюють спочатку в сирі, потім, знову вмочивши в яйце, в сухарях.
9. Обсмажуємо яйця в сухарях на рослинному маслі з усіх боків.
10. Готові яйця подаємо з зеленню, сметаною або майонезом і грінками. Смачного!