Яйця по-німецьки
(покроковий рецепт з фото)
Яйця по-німецьки - це дуже смачне і цікаве блюдо, яке можна подавати як на сніданок, так і на закуску. Готуємо!
Приготувавши яйця по-німецьки за цим рецептом, ви отримаєте смачний і поживний сніданок для всієї родини. Взагалі не знаю, чи дійсно німці готують яйця таким чином, проте в кулінарній книзі цей рецепт йшов саме під такою назвою Сподіваюся, рецепт яєць по-німецьки вам сподобається!
- Яйця - 6 штук
- Сир - 200 грам
- Гірчичний - 1 Ст. Ложка
- Масло рослинне - 300 грам
- Сухарі паніровочні - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
![яйця по-німецьки - фото крок 1](https://kuhari.com.ua/img/yaica_po-nemecki-81584.webp)
1. Беремо 5 яєць (шосте поки відкладаємо вбік), кладемо в каструлю, заливаємо холодною водою і ставимо на вогонь. Варимо яйця круто (на це буде потрібно приблизно 10 хвилин після закипання).
![яйця по-німецьки - фото крок 2](https://kuhari.com.ua/img/yaica_po-nemecki-81585.webp)
2. Сир натираємо на тертці.
![яйця по-німецьки - фото крок 3](https://kuhari.com.ua/img/yaica_po-nemecki-81586.webp)
3. Тепер беремо шосте яйце, вбиваємо в піалу або миску і збиваємо вінчиком.
![яйця по-німецьки - фото крок 4](https://kuhari.com.ua/img/yaica_po-nemecki-81587.webp)
4. Сварилися яйця викладаємо на тарілку, даємо охолонути. Потім очищаємо від шкаралупи, розрізаємо навпіл і акуратно вибираємо ложкою жовтки.
![яйця по-німецьки - фото крок 5](https://kuhari.com.ua/img/yaica_po-nemecki-81588.webp)
5. Далі жовтки кришимо (це можна зробити за допомогою сита) і змішуємо з гірчицею. Солимо, перчимо і знову перемішуємо.
![яйця по-німецьки - фото крок 6](https://kuhari.com.ua/img/yaica_po-nemecki-81589.webp)
6. Масою фаршируємо половинки яєчних білків.
![яйця по-німецьки - фото крок 7](https://kuhari.com.ua/img/yaica_po-nemecki-81590.webp)
7. Половинки яєць складаємо разом і скріплюємо зубочистками.
![яйця по-німецьки - фото крок 8](https://kuhari.com.ua/img/yaica_po-nemecki-81591.webp)
8. Вмочуємо яйця у збите яйце і обвалюють спочатку в сирі, потім, знову вмочивши в яйце, в сухарях.
![яйця по-німецьки - фото крок 9](https://kuhari.com.ua/img/yaica_po-nemecki-81592.webp)
9. Обсмажуємо яйця в сухарях на рослинному маслі з усіх боків.
![яйця по-німецьки - фото крок 10](https://kuhari.com.ua/img/yaica_po-nemecki-81593.webp)
10. Готові яйця подаємо з зеленню, сметаною або майонезом і грінками. Смачного!