Рецепт Яскраві млинці фото

Яскраві млинці
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
Борошно , Буряк , Овочі , Молочні продукти , Яйця , Молоко
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На святковий стіл , На сніданок , Фуршет
Випічка , Млинці
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.

Барвисті млинці, які можна зробити з солодкою начинкою або з м'ясом, сиром, шинкою. Зробив, як зробити яскраві млинці? Для них не використовую барвник, тільки натуральні компоненти.

Опис приготування:

Що так зафарбовує млинці? Ви не повірите, але це звичайна буряк. Її можна відварити або видавити сік з сирого овоча. Млинці будуть дійсно дуже яскраві і насичені за кольором. Не турбуйтесь, руки після них залишаться чистими. Крім буряків можна використовувати зелень, тоді отримаєте насичені зелені млинці.

  • Борошно гречане - 1 Склянка
  • Молоко - 1 1/3 склянки
  • Яйця - 1 штука
  • Буряк - 1 штука
  • Сіль - 1 щіпка
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
  • Козиний сир - 300 грам
  • Йогурт несолодкий - 6 чайних ложок
  • Мед - 1 Ст. Ложка
  • Бальзамічний оцет - За смаком
  • Ягоди - За смаком
яскраві млинці - фото крок 1
1. Збийте козячий сир, йогурт, мед до отримання пишної і однорідної маси.
яскраві млинці - фото крок 2
2. Попередньо відварну буряк натріть на тертці і вичавіть сік з м'якоті, змішайте його з молоком, яйцями, сіллю, оливковою олією і борошном. Надішліть тісто на 20 хвилин в холодильник.
яскраві млинці - фото крок 3
3. Розігрійте сковороду з рослинним маслом, вилийте трохи тесту і розподіліть його по всій поверхні.
яскраві млинці - фото крок 4
4. Обсмажуйте млинці з двох сторін до готовності.
яскраві млинці - фото крок 5
5. Готові млинці подавайте гарячими, прикрасивши їх збитим сиром, бальзамічним оцтом і ягодами за смаком.

Схожі рецепти