Яскраві млинці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.
Барвисті млинці, які можна зробити з солодкою начинкою або з м'ясом, сиром, шинкою. Зробив, як зробити яскраві млинці? Для них не використовую барвник, тільки натуральні компоненти.
Опис приготування:
Що так зафарбовує млинці? Ви не повірите, але це звичайна буряк. Її можна відварити або видавити сік з сирого овоча. Млинці будуть дійсно дуже яскраві і насичені за кольором. Не турбуйтесь, руки після них залишаться чистими. Крім буряків можна використовувати зелень, тоді отримаєте насичені зелені млинці.
- Борошно гречане - 1 Склянка
- Молоко - 1 1/3 склянки
- Яйця - 1 штука
- Буряк - 1 штука
- Сіль - 1 щіпка
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Козиний сир - 300 грам
- Йогурт несолодкий - 6 чайних ложок
- Мед - 1 Ст. Ложка
- Бальзамічний оцет - За смаком
- Ягоди - За смаком
1. Збийте козячий сир, йогурт, мед до отримання пишної і однорідної маси.
2. Попередньо відварну буряк натріть на тертці і вичавіть сік з м'якоті, змішайте його з молоком, яйцями, сіллю, оливковою олією і борошном. Надішліть тісто на 20 хвилин в холодильник.
3. Розігрійте сковороду з рослинним маслом, вилийте трохи тесту і розподіліть його по всій поверхні.
4. Обсмажуйте млинці з двох сторін до готовності.
5. Готові млинці подавайте гарячими, прикрасивши їх збитим сиром, бальзамічним оцтом і ягодами за смаком.