Ажурні млинці на молоці
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви великий любитель тонких і ажурних млинців, то цей рецепт ідеально вам підійде. Сьогодні я розповім вам, як приготувати ажурні млинці на молоці.
Млинці за цим рецептом виходять дивно смачними і ароматними. Крім цього, вони тонкі і ажурні. Готові млинці подавати можна зі сметаною або варенням. Млинці відмінно підійдуть і до чаю і до кави. Буде смачно, обіцяю! Смачного!
- Яйця - 3 штуки
- Молоко - 1 літр
- Борошно пшеничне - 3 склянки
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Сода - 1 Чайна ложка
1
Молоко підігріваємо до 40 градусів, змішуємо його з яйцями, сіллю і цукром. Гарненько збиваємо все міксером до пишної піни.
2
Додаємо гашене соду і просіяне борошно, гарненько все перемішуючи. В кінці додаємо рослинне масло і залишаємо тісто на одну годину.
3
Сковороду ставимо на вогонь і вливаємо олію. Потім виливаємо тісто і обсмажуємо з двох сторін до золотої скоринки.