Млинці ажурні на молоці
(покроковий рецепт з фото)
Тонкі млинці однаково популярні в російській кухні і у французькій. Завдяки рецептом, як приготувати млинці ажурні на молоці, ви зробите тонкі і смачні млинці з дірочками до сніданку.
Одні люблять тонкі, інші пишні млинці. Головний секрет приготування млинців - це тісто. Пишні готують на дріжджах, на кефірі з содою, щоб вони піднімалися. А ось тонкі млинці найчастіше на молоці або воді. Млинці подають відразу після обсмажування, можна загорнути в них начинку або подати так.
- Борошно - 2 склянки
- Молоко - 500 мілілітрів
- Яйця - 3 штуки
- Цукровий пісок - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Соняшникова олія - 1 Ст. Ложка
1. У миску вбийте курячі яйця, до них додайте цукровий пісок і сіль, гарненько все перемішайте.
2. Пшеничне борошно просійте, потім введіть один стакан борошна і перемішайте.
3. Влийте в каструлю до яєць і борошні молоко кімнатної температури, додайте рослинне масло і борошно (її кількість регулюйте по необхідності).
4. Дуже добре розігрійте сковороду з рослинним маслом, вилийте близько 0, 5 склянки тесту. Як тільки помітили, що схопилися краю і позолотою скоринка, переверніть млинець.
5. З іншого боку він обсмажується ще швидше.
6. Викладіть млинці в тарілку і подавайте до столу.