Рецепт Млинці ажурні на молоці фото

Млинці ажурні на молоці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Молочні продукти, Молоко
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл, На сніданок, Масляна
Випічка, Млинці

Тонкі млинці однаково популярні в російській кухні і у французькій. Завдяки рецептом, як приготувати млинці ажурні на молоці, ви зробите тонкі і смачні млинці з дірочками до сніданку.

Одні люблять тонкі, інші пишні млинці. Головний секрет приготування млинців - це тісто. Пишні готують на дріжджах, на кефірі з содою, щоб вони піднімалися. А ось тонкі млинці найчастіше на молоці або воді. Млинці подають відразу після обсмажування, можна загорнути в них начинку або подати так.

  • Борошно - 2 склянки
  • Молоко - 500 мілілітрів
  • Яйця - 3 штуки
  • Цукровий пісок - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Соняшникова олія - 1 Ст. Ложка
млинці ажурні на молоці - фото крок 1
1. У миску вбийте курячі яйця, до них додайте цукровий пісок і сіль, гарненько все перемішайте.
млинці ажурні на молоці - фото крок 2
2. Пшеничне борошно просійте, потім введіть один стакан борошна і перемішайте.
млинці ажурні на молоці - фото крок 3
3. Влийте в каструлю до яєць і борошні молоко кімнатної температури, додайте рослинне масло і борошно (її кількість регулюйте по необхідності).
млинці ажурні на молоці - фото крок 4
4. Дуже добре розігрійте сковороду з рослинним маслом, вилийте близько 0, 5 склянки тесту. Як тільки помітили, що схопилися краю і позолотою скоринка, переверніть млинець.
млинці ажурні на молоці - фото крок 5
5. З іншого боку він обсмажується ще швидше.
млинці ажурні на молоці - фото крок 6
6. Викладіть млинці в тарілку і подавайте до столу.

Схожі рецепти