Рецепт Японський омлет фото

Японський омлет
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
Яйця
На сніданок
Омлет

Експерименти з їжею на сніданок - це про мене. Не люблю готувати одне і те ж кожен день. Завжди маю в запасі масу цікавих і простих рецептів. Ось ще один з таких, ділюся ним з вами.

Прочитайте про те, як приготувати японський омлет. Щось нове ніколи не буде зайвим в меню. Він робиться досить незвично, точніше не так, як ви очікуєте. По суті, ми будемо смажити млинці. Інгредієнтів знадобиться мінімум, але вони дуже добре поєднуються. Подайте до омлету який-небудь вершковий соус.

  • Яйце - 3 штуки
  • Соєвий соус - 15 мілілітрів
  • Оцет рисовий - 10 мілілітрів
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
японський омлет - фото крок 1
У тарілці збийте яйця з соєвим соусом і оцтом.
японський омлет - фото крок 2
Розігрійте масло на сковороді. Вилийте на неї трохи отриманої маси. Будемо випікати яєчний млинець. Як тільки ви бачите, що яєчна маса схопилася, загорніть протилежні краю млинця до центру.
японський омлет - фото крок 3
Складаємо тепер виріб навпіл (уздовж, а не поперек, це важливо! ). Відсуває його до краю сковороди.
японський омлет - фото крок 4
А тепер, не забираючи перший млинець, вилийте ще порцію яєчної поміняй для другого млинчика. Виходить, що старий млинець скріпити з краєм нового. Так і має бути.
японський омлет - фото крок 5
Як тільки ви помітите, що другий млинець теж схоплюється, як ніби загорніть перший млинець в новий (рулетиком). Другий млинець повинен виявитися зверху першого. Продовжуйте нашаровувати так млинці, поки не досягнете потрібної вам товщини омлету. Перед подачею омлет розріжте. Смачного!

Схожі рецепти