Японський омлет
(покроковий рецепт з фото)
Експерименти з їжею на сніданок - це про мене. Не люблю готувати одне і те ж кожен день. Завжди маю в запасі масу цікавих і простих рецептів. Ось ще один з таких, ділюся ним з вами.
Прочитайте про те, як приготувати японський омлет. Щось нове ніколи не буде зайвим в меню. Він робиться досить незвично, точніше не так, як ви очікуєте. По суті, ми будемо смажити млинці. Інгредієнтів знадобиться мінімум, але вони дуже добре поєднуються. Подайте до омлету який-небудь вершковий соус.
- Яйце - 3 штуки
- Соєвий соус - 15 мілілітрів
- Оцет рисовий - 10 мілілітрів
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
У тарілці збийте яйця з соєвим соусом і оцтом.
Розігрійте масло на сковороді. Вилийте на неї трохи отриманої маси. Будемо випікати яєчний млинець. Як тільки ви бачите, що яєчна маса схопилася, загорніть протилежні краю млинця до центру.
Складаємо тепер виріб навпіл (уздовж, а не поперек, це важливо! ). Відсуває його до краю сковороди.
А тепер, не забираючи перший млинець, вилийте ще порцію яєчної поміняй для другого млинчика. Виходить, що старий млинець скріпити з краєм нового. Так і має бути.
Як тільки ви помітите, що другий млинець теж схоплюється, як ніби загорніть перший млинець в новий (рулетиком). Другий млинець повинен виявитися зверху першого. Продовжуйте нашаровувати так млинці, поки не досягнете потрібної вам товщини омлету. Перед подачею омлет розріжте. Смачного!